Sunucu Gülhan Şen, annelik duygularını ilk kez paylaştı!

Sunuculuk yapan Gülhan Şen, geçtiğimiz şubat bebeğine kavuşmuştu. Sunucu Şen, kızına verdiği ismini ve yaşadığı süreci sosyal medyasında takipçileri ile paylaştı.

Anne olan güzel sunucu Gülhan Şen, tarifsiz bir duygularının olduğunu belirterek kızıyle ilgili şu açıklamada bulundu:

"Hayatımdaki en güzel haberi nasıl verebilirim ki? En iyisi en yalın ve büyüleyici haliyle söyleyivermek: 'Ben anne oldum!' Özlemle hayalini kurduğum, birbirimize kavuşmak için nice dualar ettiğim mucizem geçen yaz 'Geliyorum!' diye haber vermişti bana. Doğum yaklaşırken bu sevinçli haberi sizlerle de paylaşmaya hazırlanıyordum ki tatlı kızım bize sürpriz yapıp erkenci davranıverdi! Epey telaşlandım ama çok şükür sağlıkla kavuştuk birbirimize..."

"Güzel dileklerinizi, dualarınızı esirgemeyin bizden... Ben de sizin için Allah'ın bu mucizeyi isteyen herkese nasip kısmet etmesini, olanların da evlatlarına sağlık vermesini dilerim... Hoş geldin canım kızım, dünyama benzersiz güzellikte duygular ve bambaşka bir anlam getirdin. Sen doğdun ve seninle birlikte ben de yeniden doğdum... "Pamuk şekeri biricik kızımın adı Kiana. Çünkü o benim havam, suyum, toprağım, ateşim, her şeyim! Kiana, Farsça 'doğadaki dört temel element' anlamına geliyor. Farklı dillerde başka güzel anlamları da var... Hawaii dilinde 'cennet gibi' demek, İrlandaca 'kadim'. Eskimo dilinde 'üç nehrin birleştiği yer', Lazcada 'Dünya' demek.  Doğadaki tüm güzellikleri, canlıları seven, koruyan ve onlarda ilahî yaratıcıyı görüp şükreden; yeryüzündeki tüm kültürleri, medeniyetleri kucaklayan ve onlarla zenginleşen bir kız olsun kuzum adı gibi...

Hayırlı, vicdanlı, adaletli; güçlü, sağlıklı, mutlu; elini attığı her işte başarılı, yetenekli ve ilham veren biri olsun... Şansı bahtı daima açık olsun inşallah! Allahım'a şükürler olsun ve 'amin' diyenlere, güzel dileklerde bulunanlara da nasip etsin."

gülhan şen

gülhan şen

Mehmet Akif Alakurt'tan tepki çeken 'Türk kadını' paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Akif Alakurt'tan tepki çeken 'Türk kadını' paylaşımı
Engin Altan Düzyatan'ın son paylaşımı olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'ın son paylaşımı olay oldu!
Amber Heard mültecilerle bir arada!

İLİŞKİLİ HABER

Amber Heard mültecilerle bir arada!

BİR YORUM YAPIN 0