Aylardır hastane yatan Mehmet Ali Erbil'den haber var!

Uzun süredir hastanede tedavi gören ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumunu kızı Yasmin Erbil açıkladı.

Evinin banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kıran ve hastanede tedavi olurken eski hastalığı Kaçış Sendromunun nüksetmesi nedeniyle yoğun bakıma alınan yaklaşık 5 aydır hastanede tedavi gören ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında kızı açıklama yaptı. 

Bir kız arkadaşı ile alışveriş merkezine gelen Yasmin Erbil, daha sonra alışveriş turu attı. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erbil, "Babamın sağlık durumu gayet iyi. Mesela bugün ilk defa tantuni yedi" dedi.

Gamze Özçelik'ten yeni paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten yeni paylaşım!
Gaziantepli kadınlar Zerrin Özer ile coştu!

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantepli kadınlar Zerrin Özer ile coştu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

MEVLÜT 5 yıl önce

Tantuni önemli şey...

Vatandaş 5 yıl önce

Allah şifa versin.İnşallah bundan böyle ahlaksızligi bırakıp güzel şeyler yaparsın .Zararin neresinden dönersen kardır....Ancak huylu huyundan vazgeçermi onu bilemem

Toplam 2 beğeni

Ahmet Çetin 5 yıl önce

Allah tövbe nasip etsin inşallah Ahirette çok pişmanlık var

Toplam 4 beğeni

hikmet öksüz 5 yıl önce

insallah akillanmıştır ALLAH'IN ona verdig sansı umarim iyi kullanır.

Toplam 8 beğeni

Ucube'ye 5 yıl önce

Sen hangi akıllı işini gördün? Bir nesli bozmaktan başka ne yaptığını gördün? Edilen duanın neresi eleştri knu da ayrıca anlamadım!

Toplam 3 Beğeni

uCube 5 yıl önce

Akıllanmıştır derken? Ne yaptı ki akıllanması gerekiyor? Hırsızlık mı yaptı? Birini mi dolandırdı? Birini mi öldürdü? Hastalık her kul'a gelecektir. Sen hastalığı tatmadan akıllandın mı peki? Hikmet Öksüz, Allah'a yönel bırak insanları yargılamayı. ;))

Toplam 5 Beğeni

C.Türk 5 yıl önce

Tabtuni yiyen adam turp gibidir :))

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun