Dünyaca ünlü şarkıcı Della Milles İstanbul'da Müslüman oldu

Dünya starlarının vokalistliğini yapan şarkıcı Della Miles iş için geldiği İstanbul'da Müslüman oldu. İşte dünyaca ünlü şarkıcının İslamiyeti seçerken söyledikleri...

Her konserinde Türk halkına hayranlığını dile getiren Della Miles Müslüman oldu. İş için İstanbul'a gelen burada Sultanahmet Camii'ye hayran kalan şarkıcı çektirdiği fotoğrafları daha sonra sosyal medya hesabından paylaştı.

della miles

della miles

Ünlü şarkıcı paylaşımın altına "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" yazarak hayranlarına sürpriz yaptı.

Bir yıldır İslamiyeti araştıran şarkıcının son yaşanan Yeni Zelanda katliamından sonra Müslüman olmaya karar verdiği öğrenildi. 

Diriliş'e katılacak olan Burak Özçivit hazırlıklara devam ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş'e katılacak olan Burak Özçivit hazırlıklara devam ediyor!
Can Yaman'ın asker tarihi belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman'ın asker tarihi belli oldu!
Murat Özdemir Türk halkından özür diledi

İLİŞKİLİ HABER

Murat Özdemir Türk halkından özür diledi

BİR YORUM YAPIN 14

sussam olmaz 5 yıl önce

Hristiyan doğuyor ve İslamiyeti araştırıyor ve Müslüman olmaya karar veriyor ne güzel değil mi?.. Bir de Müslüman doğduğu halde kendi dinini araştırmayan ve hatta Kur'an okumak şöyle dursun Sübhaneke yi bilmeyen insanımız nasıl bir cehalet ve vebal altında düşündünüz mü?..

Toplam 11 beğeni

batmanlı72 5 yıl önce

yanlış biliyorsun.... her insan Müslüman fıtratı üzerine doğar. ama ailesi ne ise öyle yetişiyor. Hamd olsun Rabbime ki müsluman bir ailede doğduk ve müslüman bir ülkede yaşıyoruz.

Toplam 0 Beğeni

ameleçavuşu 5 yıl önce

Her şerde bir hayır vardır.Yeni Zelanda'daki katliam bile bu bayanın kurtuluşuna vesile olmuş,mübarek olsun.Elhamdulillahirrabbilalemin.

Toplam 19 beğeni

Yavuz 5 yıl önce

Onlar bizi toprağa gömdüler; ama tohum olduğumuzu unuttular.

Toplam 22 beğeni

türk oğlu türk 5 yıl önce

Elhammdülillaaahhhh

Toplam 16 beğeni

ayhan 5 yıl önce

Elhamdulillah.

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun