Farah Zeynep Abdullah Hollywood yolcusu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Aylin rolüyle ünlenen Irak asıllı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Hollywood'a açılıyor. İngiltere'de büyüyen ve geçtiğimiz ay temelli olarak İngiltere'ye geri dönüş yapan Abdullah'a, ünlü yönetmen Guy Ritchie tarafından teklif geldi. Teklifi kabul eden Abdullah, çekimler için gün saymaya başladı.

Irak kökenli oyuncu Farah Zeynep Abdullah yükselişini sürdürmeye devam ediyor. 2010 yapımı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Aylin rolüyle şöhreti yakalayan ve ağırlıklı olarak dönem işlerinde yer almasıyla dikkat çeken Abdullah, Hollywood'a açılıyor.

Geçtiğimiz aylarda temelli olarak büyüdüğü İngiltere'ye geri dönen Abdullah, ünlü yönetmen Guy Ritchie tarafından film teklifi aldı. Projeyi kabul eden Abdullah'ın yakın çevresine, 'Rüyada gibiyim, hayallerim gerçek oluyor' dediği öğrenildi.

Guy Ritchie, İngilizlerin Tarantino

Guy Ritchie, İngilizlerin Tarantino

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Iraklı annesi Boşnak olan Abdullah,  2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere’ye taşındı. Lise eğitimine Türkiye’de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde başlasa da henüz birinci sınıftayken İngiltere’ye nakil oldu. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı.

Türkçe, İngilizce ve Fransızca dillerini akıcı bir şekilde konuşabilen Abdullah, üniversite eğitimini tiyatro ve psikoloji bölümleri üzerine gördü. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle kısa sürede şöhreti yakaladı.

Alexandra Stan, Altın Palmiye için Türkiye'ye geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Alexandra Stan, Altın Palmiye için Türkiye'ye geliyor
Sinem Kobal Amerika'da!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal Amerika'da!

BİR YORUM YAPIN 0