Acun Ilıcalı: Dünya'da bir ilk

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı bu sezon yayınlanan Survivor yarışmasına dair değerlendirmelerde bulundu.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında  "Survivor'da takımlar böyle mi daha iyi, yoksa karışık mı?" şeklinde bir değerlendirmede bulunmuştu.

Katıldığı Survivor Panoroma programında Hakan Hatipoğlu'nun anketi hatırlatması üzerine Ilıcalı yarışma ve formata dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, seyircinin ne istediğini merak ettiğinden böyle bir yönteme başvurduğunu söyledi.

acun ılıcalı

acun ılıcalı

Ayrıca konuşmasına "Reyting başka bir şey, beğenip beğenmeme başka bir şey. 20 dakika boyunca bir bakışma oyunu olsa seyrederler, ama beğenirler mi? Biz de yemeği lezzetli yapmak istiyoruz. 1Yaptığım anket yüzde 55'e, yüzde 45 çıktı. Sonra şunu düşündüm; 'anketi yapıyorum da, ankete katılanlar seyrediyor mu?' Yüzde 50'si seyrediyordur. Instagram'da 7 milyon takipçim var, bunların hepsi televizyon mu seyrediyor? Soru sorduğum zaman adamın önüne anket düşüyor, bir yanıta basmak istiyor. Bana da aynısı oluyor. Ne zaman anket görsem, daha basmadığım anket olmadı zaten. Yani konuda mısın, değil misin önemli değil. 'Hadi bir oy atayım' diyorsun" sözleri ile devam etti.

acun ılıcalı

acun ılıcalı

Daha sonra seyirciyi heyecanlandıran Exatlon yarışması müjdesini verdi. Dünya'da bir ilk olacak diyen Ilıcalı, bu işin tamamen kendi fikir ve formatları olduğunun altını çizdi. 

 

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den herkese örnek davranış!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den herkese örnek davranış!

BİR YORUM YAPIN 0