Şarkıcı Özgün'den oğlu Ediz'e doğum günü sürprizi!

Ünlü şarkıcı Özgün, Down Sendromlu olan oğlu Ediz'e doğum günü sürprizi yaptı. Doğum günü partisinde çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı.

2012'de kendisi gibi müzisyen olan Nida Kaçar ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Özgün 23 Mart 2015'de oğulları Ediz'i kucaklarına aldı. Bugün 4 yaşına basan oğulları Ediz için doğum günü partisi düzenledi. Ediz için bir doğum günü partisi düzenleyen şarkıcı, o anları sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: "Yazacak çok şey var ama ifade etmekte zorlanıyorum gerçekten.Dünyanın en büyük mutluluğu güzel huzurlu bir yuva. Aile olabilmek. İyi varsın güzel oğlum. İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin. Nice mutlu yılların olsun. Sağlıkla, huzurla, sevgiyle, mutlulukla büyü. Allah karşına iyi insanlar çıkartsın... Sen ve annen, bu hayatta başıma gelen en güzel şeylersiniz. Sizi çok seviyorum." 

İŞTE EDİZ'İN DOĞUM GÜNÜNDEN KARE;


Özgün ve ailesi

Özgün ve ailesi

Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı!
Bengü Yunanistan'a gitti! Orada mı doğum yapacak?

İLİŞKİLİ HABER

Bengü Yunanistan'a gitti! Orada mı doğum yapacak?
Hakan Baş, Bensu Soral için kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Baş, Bensu Soral için kesenin ağzını açtı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0