Sihirli Annem'in Kaan'ının son hali! Sihirli Annem Arda Seçgun kimdir?

Bir dönemin fenomen dizisi Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları, son halleriyle görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Sihirli Annem'de Çilek'in sınıf arkadaşı Kaan'ı oynayan Arda Seçgun, değişmeyen yüzüyle dikkat çekiyor.

Bu aralar YouTube üzerinde yayınlanan eski bölüm videolarıyla gündemde olan, bir zamanın popüler çocuk dizisi Sihirli Annem, özellikle çocuk oyuncularının yetişkinlik halleriyle de ilgi görüyor. Cem, Ceren, Çilek, Kerem, Tuğçe, Toprak ve Mahmut... Bu isimlerin yetişkinlik halleri sosyal medya üzerinden hep karşımızda. Fakat bu aralar resim dersinde yaptığı Çilek resmi sahnesiyle Twitter'de popülerleşmeye başlayan Kaan'ın yani Arda Seçgun'un son hali merak konusu oldu.

Öncelikle belirtelim ki Arda hakkında bilgi bulmak neredeyse imkansız. Yine de toplayabildiğimiz kadar bilgi ve görselle merakınızı dindiriyor ve Sihirli Annem Kaan'ın son halini sizlere aktarıyoruz. Şu anda ne iş yaptığı ya da ne okuduğunu bilinmeyen Arda Seçgun'un son halini görünce eminiz sizler de çok şaşıracaksınız.

SİHİRLİ ANNEM KAAN ŞİMDİKİ HALİ

Sihirli Annem

Sihirli Annem

10 Temmuz 1995 tarihinde dünyaya gelen Arda Seçgun, Sihirli Annem dizisinde ve Mustafa Hakkında Her Şey filminde rol aldı. Reklam filmlerinde de rol alan Seçgun, sonrasında herhangi bir projede yer almadı.

Sosyal medyada fazla aktif olmadığına emin olduğumuz Seçgun'un bir de kedisi bulunuyor. Oyuncunun son haline en yakın görseli de bu. Seçgun'un simaen hiç değişmemiş olması oldukça dikkat çekici. İşte o fotoğraf:

Arda Seçgun

Arda Seçgun

BİR YORUM YAPIN 0