Set kazası sonrası Wilma Elles'in kolu zedelendi!

Alman asıllı ünlü oyuncu Wilma Elles, rol aldığı 19 adlı kısa filmin setinde kolunu zedeledi. Ünlü oyuncu yaşadığı talihsiz kazaya rağmen çekimlerine devam etti.

Wilma Elles, 19 adlı bir kısa film için sete çıktı. Çekimler sırasında sol kolunda ezilme oluşan oyuncu, ağrısına rağmen çekimleri tamamladı. Covid-19 aşısını bulan bir bilim insanını korumakla görevli olan bir ajanı canlandıran Elles, çekimlerin ardından Almanya'ya döndü.

TÜRK YEMEKLERİNİ ÖĞRENDİ

Karantina dönemini ülkesi Almanya'da geçiren Wilma Elles, Türk yemekleri konusunda kendisini geliştirdiğini söyledi. Oyuncu, 'İkizlerimle hep evdeydik. Yeni yemekler öğrendim. Türk yemeklerinde o kadar iddialı bir hale geldim ki anlatamam.' açıkladı.

Türkiye için her defasında memleketim yorumunda bulunan Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, Türkiye'ye döndü. Elles, “Benim için kolay bir süreç olmadı ama çok şükür ki atlattık. Ben de çok sevdiğim ülkeme geldim. Buraları çok özlemişim." yorumunda bulundu.

Alman asıllı ünlü oyuncu Wilma Elles, bir yayına katıldı. Elles katıldığı yayında, karantina sürecini nasıl geçirdiğini anlattı. Ünlü oyuncu, "İstanbul’u çok özledim. Türkiye benim vatanım. Bana çok şey kattı. Her zaman gururla ‘Ben Türk'üm’ diyorum. Çocuklarım da çok güzel Türkçe konuşuyor." açıklamasında bulundu.

Elini geçen parayı gayrimenkula yatırdığını söyleyen oyuncu Wilma Elles, 8 yılda 1 mağaza ile 16 daire sahibi olduğunu açıklamıştı. AVM çıkışı görüntülenen Elles, “O haber çıktığından beri yazıyorlar, mesaj atıyorlar, benden para istiyorlar. O yüzden korkmaya başladım” diyor.

wilma elles

wilma elles

Aşure ayına özel en şık kase modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Aşure ayına özel en şık kase modelleri
Doksanlar dizisinin güzel oyuncusu Zeynep Anıl geri dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Doksanlar dizisinin güzel oyuncusu Zeynep Anıl geri dönüyor!

BİR YORUM YAPIN 2

Mlym 3 yıl önce

Dizilerde filmlerdeki roller çok önemli. Öyle bir geçer zaman ki dizisinde hain bir rol almıştı, hep öyle anılacak.

memo-se 3 yıl önce

Yüreğine sağlık