Kayahan vefatının 4. yılında anılıyor!

2015 yılında vefat eden usta sanatçı Kayahan ölüm yıl dönümünde anılıyor.

Eserlerinde her zaman insanları birlik ve sevgiye davet eden usta sanatçı Kayahan Açar, 45 yıllık sanat hayatı boyunca yüzlerce şarkıya imza attı. Kayahan, vefatının 4. yılında anılıyor.

İlk olarak 1990'da yumuşak doku kanseri teşhisi konulan Kayahan, hastalığı büyük bir mücadele sonrası atlattıktan sonra 2004'te tekrar kansere yakalanmıştı.Bu süreci de atlatan usta sanatçıda kanser 2014'te yeniden nüksederek,  küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle 3 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Acıbadem Maslak Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

HAYATI FİLM OLUYOR

Eşi İpek Açar, ‘Plak ve Ben’ dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. İpek Açar “Aile olarak bir Kayahan belgeseli üzerinde çalışmalara başladık. Kızı Beste ve ben beraberiz. Profesyonel bir ekip de bize yardım edecek. Kayahan’ın çocukluğundan itibaren yaşadığı acı-tatlı her şey belgeselde olacak” dedi.

Oğulcan Engin Dominik'te kaza geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Oğulcan Engin Dominik'te kaza geçirdi
Bengü'den doğum gününe özel paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Bengü'den doğum gününe özel paylaşım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0