Erkenci Kuş'un yapımcı şirketinden Can Yaman açıklaması!

Erkenci Kuş dizisinde rol alan oyuncu Can Yaman set sırasında, oyuncu bir arkadaşını yaraladığı haberleriyle gündeme gelmişti. Dizinin yapımcı şirketi Gold Film'den, çıkan şiddet haberleri üzerine bir açıklama yapıldı.

Rol aldığı dizilerin setlerinde şiddet olaylarına karıştığı iddiasıyla gündeme gelen oyuncu Can Yaman, son olarak eski rol arkadaşı Selen Soyder ile olan şiddet davasını da kaybetmiş ve ödemesine gereken 7 bin TL'lik cezayı ödemeyeceğini belirtmişti.

Şimdilerde rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde, bir hayranına olan sinirlenmiş, sinirlendiği kişinin kafasına fotoğraf makinesi fırlatmış ancak makine sette bulunan oyunculardan birinin kafasına isabet etmişti.

Erkenci Kuş dizisi

Erkenci Kuş dizisi

Bu haberin ardından Erkenci Kuş dizisinin yapımcı şirketi olan Gold Film'den bir açıklama geldi. İşte o açıklama:

Son günlerde değerli oyuncumuz Can Yaman hakkında  basında gerçeği yansıtmayan asılsız haberler yer almaktadır.

Bahsi geçen olayda; çekimlerimizin  yapıldığı esnada, izleyen kişiler arasından bir şahıs Demet Özdemir ve Can Yaman’a sözlü tacizde bulunmuş, saldırgan tavırlarıyla sette gerginlik yaratmıştır. Oyuncularımız bahsi geçen şahsın ekip tarafından setten uzaklaşmasını rica etmiştir ve çekimlere devam edilmiştir. Basında çarpıtılarak yer alan bu haberler tamamen gerçek dışıdır.

Bu nedenle yapılan yalan haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,
Gold Film

Cem Yılmaz'ın oğlu gösterinin açılışını yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'ın oğlu gösterinin açılışını yaptı!
Tülin Şahin'den veda paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Tülin Şahin'den veda paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0