Türkan Şoray: En çok Kadir’le oynamaktan keyif aldım

Usta sanatçı Türkan Şoray dün Kadıköy Eğitim Atölyeleri Gençlik Buluşmaları kapsamında geçekleşen bir etkinlikte konuştu.

Kadıköy'de “Gönüllerden Tuvallere Türkan Şoray” başlıklı serginin açılışına katılan usta sanatçı Türkan Şoray, “Bütün kursiyerlerin sanatkâr ellerinden öpüyorum. Her eser kalpten yapılmış. Bugün gerçekten meslek hayatım boyunca unutmayacağım bir gün yaşıyorum. Sizler ölene kadar kalbimdesiniz.” dedi. Soruları da yanıtlayan Şoray, bugüne kadar oynadığı filmlerde en çok Kadir İnanır’la rol almaktan keyif duyduğunu sözlerine ekledi.  

Türkan Şoray

Türkan Şoray

Şarkıcı Bengü'den açıklama: 5 kilo aldım

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bengü'den açıklama: 5 kilo aldım
Sinem Uslu'dan eşi Mustafa Uslu'ya romantik mesaj!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Uslu'dan eşi Mustafa Uslu'ya romantik mesaj!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0