Bir dönemin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız'ın son hali gündem oldu! Beren Gökyıldız kimdir?

Geçtiğimiz sezon Kızım dizisinin başrol karakterine hayat veren başarılı küçük oyuncu Beren Gökyıldız, Kimsesizler dizisinde rol alacağı haberleri geldi. Peki Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında diye merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Gökyıldız'ın "Anne" ve "Kızım" dizisinde de beraber çalıştığı usta yapımcı Fatih Aksoy'un yeni sezon için çekeceği yetimhane dizisinde başrol oynayacağı ortaya çıkmıştı. 5 yaşında ekranlarla tanışan ve başarılı bir oyunculuk deneyimini yaşayan Beren Gökyıldız, artık genç bir kız.

Gökyıldız'ın sosyal medyada yaptığı son paylaşım büyük dikkat çekti. Fotoğraflarını paylaşan oyuncuya, ''ne ara bu kadar büyüdün.'' yorumları peş peşe geldi. İşte Gökyıldız'ın son hali...

YENİ ROLÜ BELLİ OLDU!

Şimdilerde Yeşil Vadinin Kızı adlı dizide rol alan Gökyıldız, artık liseli oldu. Ünlü isim Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı.

Gökyıldız bir markanın reklam filmi kampanyasında rol aldı. Tarzı eleştiri toplayan Beren Gökyıldız için, yaşının tarzına sahip değilsin şeklinde yorumlar yapıldı.

Gökyıldız'a gelen yorumlardan bazıları; "Bu kız neden 35 yaşında gibi giyiniyor", "Biraz yaşına uygun giyin", "Bu çocuğu yaşından büyük, daha olgun bir kadın gibi görünmesini kim istiyor acaba. Aile hiç mi rahatsız olmuyor. Yazık ya, bu çocuk daha. Bu kıyafetler, bu figürler para için neler yapıyorlar şaşırıp kalıyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin" şeklinde oldu.

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

29 Eylül 2009'da, İstanbul'da dünyaya gelen Beren Gökyıldız, oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başladı. Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Gökyıldız,  Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır. Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen, Gökyıldız orta öğretimde eğitimine devam ediyor.

Beren Gökyıldız'ın oynadığı diziler ve filmler:

Kızım (Öykü) (TV Dizisi) – 2018
Bal Kaymak (Bade) (Sinema Filmi) – 2018
Anne (Melek) (TV Dizisi) – 2016
Güldüy Güldüy Show – 2016
Kocamın Ailesi (Pelin) (TV Dizisi) – 2014-2015

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Denizci 9 ay önce

Çocukken masum... Büyüyünce farklı oluyorlar.

Toplam 1 beğeni