Cem Yılmaz'ı izlemeye giden Fahriye Evcen herkesi korkuttu!

Önümüzdeki günlerde oğlunu kucağına almaya hazırlanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile birlikte Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi izlemeye gitti.

Oğlu Karan'ı kucağına almak için 10 günü kalan Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile birlikte yakın dostları Cem Yılmaz'ın yeni gösterisine gittiler. Çıkışta magazin muhabirlerinin dikkatini çeken ünlü çift soruları yanıtlamayı ihmal etmedi.

Muhabirlerden biri ünlü oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftine “Cem Yılmaz’ın güldürme, güldürme doğuracağım” esprisini hatırlattı. 

fahriye evcen

fahriye evcen

Cem Yılmaz’ı izlemeye giderken biraz tereddüt ettiklerini belirten ünlü çift, “Valla tekmeledi, son dakikaları biraz zor geçti. Malum az kaldı” diyerek gülmeye başladı. 
Cem Yılmaz’a övgüler yağdıran ünlü çift, “Çok güzeldi, çok beğendik” dedi. 

Fahriye Evcen “O kadar güldüm ki, Karan çok tekme attı.Beni zorladı. Doğuracağım sandım. Bebeğimiz en geç 20 Nisan’da gelecek” dedi. 

Sen Anlat Karadeniz'e iki isim daha veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Sen Anlat Karadeniz'e iki isim daha veda ediyor
Şarkıcı Bengü'den açıklama: 5 kilo aldım

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bengü'den açıklama: 5 kilo aldım
Aslı Tandoğan: Bizim de saçlarımız uzayacak herhalde

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Tandoğan: Bizim de saçlarımız uzayacak herhalde
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0