Hercai dizisine dahil olan Aydan Taş kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai'nin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Diziye son olarak oyuncu Aydan Taş katıldı. Peki Hercai dizisinde izlemeye başlayacağımız Aydan Taş kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? İşte Aydan Taş'ın biyografisi!

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı Hercai dizisinin oyuncu kadrosuna Aydan Taş dahil oldu. 5. bölüm itibariyle 'Şehriyar Taşkın' karakterine hayat verecek olan Aydan Taş kimdir ve biz onu nereden tanıyoruz? İşte Aydan Taş'ın biyografisi! 

AYDAN TAŞ KİMDİR?

Aydan Taş

Aydan Taş

1982 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. BKM Tiyatro'nun muhasebe biriminde çalışırken, BKM Atölye Oyuncularına dahil olmak için Yılmaz Erdoğan ile konuştu. Erdoğan onu kabul edince de oyunculuk eğitimi almaya başladı. Bu ekibin yapmış olduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ün kazandı. Krem, Yalan Dünya, Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Sınıf, Bebeğim, Hayat Şarkısı gibi dizilerde rol aldı. Hadi İnşallah, Çok Film Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat ve Organize İşler sinema filmleriyle beyaz perdede de boy gösterdi. 

 

Aşık Veysel tutkusu Türkçe öğrettiren Alman sanatçı Petra Nachtmanova

İLİŞKİLİ HABER

Aşık Veysel tutkusu Türkçe öğrettiren Alman sanatçı Petra Nachtmanova
Hamile oyuncu Pelin Akil'in yanında cinayet işlendi

İLİŞKİLİ HABER

Hamile oyuncu Pelin Akil'in yanında cinayet işlendi

BİR YORUM YAPIN 0