Ece Erken'in gözyaşları: Maddi manevi hiçbir...

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için 4 yaş doğum günü partisi düzenledi. Eğlenceye Erken'in eski eşi ve oğlunun babası Serkan Uçar da katıldı. Instagram üzerindense bu olaya, Ece Erken'i çıldırtacak bir yorum geldi. Yoruma yanıt veren Erken, sinirini

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için bir doğum günü düzenledi. Dört yaşına giren oğlunun doğum gününe, eski eşi Serkan Uçar da katıldı. Erken, o anlara ait bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Ancak bu paylaşıma gelen bir yorum, Ece Erken'i çıldırttı.

Bir takipçi, Erken'in 'Nice senelere oğlum' diyerek paylaştığı fotoğrafa, 'Doğum gününü kimin yaptığı belli oldu' yazdı. Bu yoruma sinirlenen Erken, 'Sahte hesapçığım; doğum gününü ben yaptım. Madem bu kadar fesat, çirkin ve kötüsün hemen söyleyeyim. Eymen'in annesinin maddi ve manevi hiçbir şeye ihtiyacı yok ama Eymen'in annesi ne yaşarsa yaşasın babasını görmeye hakkı var. Serkan 1 hafta önce aradı 'Babalık yapmak istiyorum' dedi. 'Mahkeme istediğin gibi olsun' dedi ve evladım önceliğim. Tabii ki 'evet' dedim. Bu tablodan rahatsız olan varsa sayfamı terk edebilir. Eymen'i 4 yıldır annesi büyütüyor ve annesi hep dimdik ayakta olacak. Şimdi elti misin nesin sayfamdan bir git!' açıklamasında bulundu.

Ece Erken

Ece Erken

Ünlü manken Barbara Palvin'in mesleki sırrı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü manken Barbara Palvin'in mesleki sırrı!
Dünyaca ünlü şarkıcı Drake milyon dolarlık kombiniyle şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Drake milyon dolarlık kombiniyle şoke etti

BİR YORUM YAPIN 0