Mehmet Pala Nöbet dizisine transfer oldu!

TRT1 ekranlarında yer alan Diriliş Ertuğrul ve Deliler gibi birçok projede yer alan Mehmet Pala Show TV'de yayınlanan Nöbet dizisine transfer oldu.

Pazar günleri seyirci ile buluşan ve kısa sürede sevilen Nöbet dizisine sürpriz bir transfer gerçekleşti. TRT 1 ekranlarında yer alan Diriliş Ertuğrul'da Kutluca Alp rolüyle herkesin beğenisini kazanan Mehmet Pala'nın Astsubay Tayfun Turhan karakteriyle diziye katıldığı öğrenildi. “Ertuğrul 1890- Kaçak -Ekip 1 -Diriliş Ertuğrul- Deliler” gibi birçok yapımda izleyiciden tam not alan ünlü oyuncu Nöbet dizisinde İstihbaratçı Astsubay Tayfun Turhan karakterine hayat verecek.

Yapımını Pana Film'in yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut'un oturduğu dizide Türk milletinin en hassas çizgilerinden olan Vatan, askerlik vb. konular ele alınıyor.

mehmet pala

mehmet pala

Nöbet dizisinin başrollerini; Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık ve diziye yeni katılan oyuncu Mehmet Pala paylaşıyor. Mehmet Pala’nın hayat verdiği karakter; 

İstihbaratçı Jandarma Astsubay Üstçavuş Tayfun Turhan: 

28-30 yaşlarında Afyon’lu bir Türk subayıdır. Gözüpek, cesur ve soğukkanlı bir karakteri vardır. Jandarma istihbarat birimlerinde görev almış. Yurt içi ve sınır ötesinde birçok görevde bulunmuştur. En son görevi, resmi olarak Hatay Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı olarak, sınır ötesindeki dost birliklerle iletişimi sağlamak, merkezden gelen emirleri onlara ulaştırmak ve birlik halinde hareket etmelerini sağlamaktır. 

Daha sonra merkez ilçe jandarma komutanlığında iç ve dış istihbarat alımı, iletişimi ve bölge üzerine gelişmeleri değerlendirme konusunda Barış Binbaşı ve Yiğit Yüzbaşı’ya destek verecektir. Sessiz ve sakin bir görüntü çizmektedir. Emirlere sorgusuz uyar ve gerçekleştirmek için her türlü riski alan bir karakterdir.

Sinem Kobal Çukur dizisine transfer mi oldu?

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal Çukur dizisine transfer mi oldu?
Gamze Özçelik Sudan'a sessiz kalmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik Sudan'a sessiz kalmadı!
Ece Seçkin ağlayarak isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Seçkin ağlayarak isyan etti!
Hercai dizi setinden "Erkekler" pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Hercai dizi setinden "Erkekler" pozu!
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın takipçisine verdiği cevap şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın takipçisine verdiği cevap şaşırttı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

ayhan 5 yıl önce

Böyle sapır saçma senaryolarla halkın karşısına çıkarlarsa öyle olur dizide oynayacak kişi asker rolüne yakışıyormu bakmadan ben yaptım oldu çok yapmacık geliyor

Hüseyin 277227 5 yıl önce

NÖBET Kurtlar Vadisi nereeeeeeeeeeeeeeee Nöbet nereeeeeeeeeee kim gitse kurtaramaz