Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Eşref Kolçak katıldığı bir programda şaşırtan açıklamalarda bulundu.

92 yaşındaki usta oyuncu Eşref Kolçak, Hülya Koçyiğit’in TRT2’de yayınlanan“Film Gibi Hayatlar” programına konuk olarak merak edilen soruları yanıtladı.  Bursa’da tedavi gördüğü hastaneden doktor kontrolüyle çıkıp programa katılan Kolçak, Koçyiğit ile sohbetinde duygusal anlar yaşadı. 130’un üzerinde filmi olan, geçmişten bugüne sinema hayatında yaşadıklarından bahseden Eşref Kolçak, “Bizim insanımız seyrettiği filmde kendinden bir parça görmezse zevk almaz, biz çok gerçekçi filmler yapıyorduk. Hiçbir zaman tek tip oynamadık, çeşitli karakterlere hayat verdik. Biz bizim insanlarımızı canlandırdık” dedi.

eşref kolaçk

eşref kolaçk

Mesleğine olan tutkusundan bahseden Kolçak, yatarak değil çalışarak ölmek istediğini belirtti: “Fikret Hakan bir röportajında bizi çalıştırmayarak bizi öldürüyorsunuz dedi ve 15 gün sonra öldü. Ben yatakta değil, çalışarak ölmek istiyorum.” 

MEZAR TAŞIM HAZIR

Eşi Özcan Kolçak’la büyük bir aşk yaşadığını söyleyen Eşref Kolçak eşinin yanına kendi mezarını yaptırdığını söyledi. Kolçak, “Eşimin yanına kendi mezarımı yaptırdım, oğlumu da annesinin koynuna verdim. Hanımın mezar taşına evimin hanımı, çocuğumun anası, benim kadınım diye yazdırdım. Kendi mezar taşıma ise ‘Sinema gelecek kuşaklara yazılmış canlı mektuplardır’ yazdırdım” dedi.

Murat Boz Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul etti!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul etti!
Mazhar Alanson: Ben yıllardır yoğun bakımdayım

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson: Ben yıllardır yoğun bakımdayım
Ceyda Düvenci'den kötü haber! Acile kaldırıldı...

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci'den kötü haber! Acile kaldırıldı...
Demet Akbağ'a Sezen Aksu'dan büyük destek!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akbağ'a Sezen Aksu'dan büyük destek!
Orhan Gencebay: Duaları bana şifa verdi

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay: Duaları bana şifa verdi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

urfalı mehmet ant. 5 yıl önce

allah şifalar versin büyük aktör erkek ali....

Toplam 3 beğeni

evet_isyan 5 yıl önce

Allah hayırlı son versin, iman Kuran nasip etsin. Kendisini birkaç yıl önce öldü sanıyordum maşallah 92 yaşında ve sağmış. Eski Türk filmlerinin tadı gerçekten başka sağolun var olun sizlerin yeri başka halkımızın gönlünde.

Toplam 8 beğeni

ayhan 5 yıl önce

Rabbim şifa versin...umarım dileğin olur..ölüm hak usta.

Toplam 7 beğeni