'Seksenler'in yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Seksenler setinden yeni kareler...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

'Seksenler', yeni sezonunda sürpriz isimlerle yoluna devam edecek. Diziye katılan oyuncular arasında Zeynep Demirel ve Reha Özcan yer alıyor. Ayrıca 'Çağatay' karakterini canlandıran İlker Ayrık diziye yeniden dönüyor. 2009 Miss Belçika Güzeli olan Zeynep Demirel, 'Seksenler' ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi 'Amelie' olarak katılıyor. Çağatay rolünde gördüğümüz İlker Ayrık, hikâye gereği uzun zaman önce Belçika’ya gitmişti. Dizide bir süredir Belçika’da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie (Zeynep Demirel) ile beraber 'Rukiye'nin karşısına çıkıyor.

İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da 'Seksenler' kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oluyor.

Seksenler dizisi, kadrosuna kattığı yeni isimlerle yaz sezonuna hızlı bir başlangıç yapmak istiyor. Son olarak Mucize Doktor dizisinde izlediğimiz usta oyuncu Reha Özcan ile Zeynep Demirel’i kadrosuna katan Seksenler dizisi, yıllar önce diziden ayrılan İlker Ayrık’la el sıkışmıştı.  Çağatay’ın Belçika’da evlenip sonra hikâyeye geldiğini anlatan İlker Ayrık, “Birazcık daha hantal, faydasız. Evin faydasız çocuğu. Geldik bakalım. Seksenler dizisinden ayrılalı 4 sene oldu. Kendimi hiç ayrılmış gibi hissetmedim” ifadesini kullandı.

 

İLKER AYRIK VE REHA ÖZCAN SEKSENLER SETİNDE!

TRT 1'de ekrana gelen ve izleyici tarafından ilgiyle takip edilen dönem dizisi Seksenler'den güzel haberler var. Oyuncu kadrosunu genişleten diziye yeni bir yüz dahil oldu. Seksenler dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Son olarak İrfan Kangı'nın Hulusi karakteriyle dahil olduğu Seksenler'e, usta oyuncu Reha Özcan da dahil oldu. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Birol Güven imzalı Seksenler'in yaz boyu haftalık dizi olarak yayınlanması gündemde... Mucize Doktor'dan ayrılan Reha Özcan'ın ve Zeynep Demirel'in kadrosuna dahil olduğu dizinin eylül sezonunda da yeniden günlük olarak ekranda olması planlanıyor.

Öte yandan dizinin eski oyuncularından İlker Ayrık da projeye geri döndü. Belçika'dan eşi Amelie ile dönecek olan Çağatay, diziye yeni ve güzel hikayeler katacak. Ayrık geri dönüşü için, 'Burası zaten benim ailem gibiydi. Eve geri dönmüş gibi hissediyorum.' açıklamasında bulundu.

KOSTÜMLER SATILIYOR!

TRT 1'in fenomen dizilerinden biri olan Seksenler hafta içi her gün saat 17:00'de Ana Haber'den önce yayınlanıyor. Dizinin gerçekçiliği için özel hazırlanan dekorun yanı sıra kıyafetlerinde de araştırılıp özel dikildiği öğrenildi. 80'li yıllara uygun bir konseptle hazırlanan dizideki kostümlerden bazıları seyirciye hediye edilecek. Özellikle Ahmet karakterini oynayan Şoray Uzun'un gömlekleri çok beğeniliyor. 

SEKSENLER DİZİSİ

SEKSENLER DİZİSİ

PEKİ DİZİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İzleyiciler Seksenler dizisindeki Çınaraltı Mahallesi’nin nerede olduğunu merak ediyor. Seksenler dizisinin çekim yeri bu sefer İstanbul dışına taşındı. Seksenler’in çekimlerine ilk olarak 2012 yılında başlandı ve bu yıldan itibaren üç yerde set kuruldu. Daha sonra Yenibosna’da yapıldı. Seksenler’in çekimleri ilerleyen zamanlarda İstanbul Kartal’daki bir platoda yapıldı.Tekrardan yeni sezona başlayan dizinin çekim yer yeniden değiştirildi. Dizinin çekimleri yeni sezonla birlikte İstanbul dışına taşındı. 

Seksenler dizisinin çekimlerine dizinin yapımcısı ve yönetmeni Birol Güven’in memleketi Kocaeli Darıca’da devam ediliyor.

İLK TANITIMI:

ÜNLÜ OYUNCU ŞORAY UZUN'DAN SEKSENLER PAYLAŞIMI!

Şoray Uzun, 3 yıllık aranın ardından yeniden ekrana gelecek olan Seksenler ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Okuma provalarına başlanan dizi ile ilgili hem Twitter hem de Instagram'dan paylaşımda bulunan Şoray, paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı.

senksenler haberleri

senksenler haberleri

TRT 1 ekranlarında 6 sezon boyunca ekrana gelen Seksenler dizisi, 2017'de final yaparak yayın hayatına veda etmişti. Seksenler final yapsa da dizinin sıkı takipçileri bu projeyi yeniden ekranlarda görmek istediklerini dile getiriyordu. Seksenler dizisiyle ilgili müjdeli haberi dizinin yapımcısı Birol Güven vermişti.

şoray uzun seksenler

şoray uzun seksenler

Birol Güven, Seksenler ile ilgili olarak Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Bana en çok sorulan soru; 'Seksenler devam edecek mi?' Evet devam edecek inşallah. Ama yeni hikayelerle ve muhteşem oyuncu kadromuzun yanına yeni oyucu arkadaşlarımızın ilavesiyle. Çok yakında...." ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE BİROL GÜVEN'İN AÇIKLAMASI;

Birol Güven

Birol Güven

Birol Güven, dizinin ne zaman başlayacağını ve hangi zaman dilimini ele alacağını da söyledi. Güven, 'Hedefimiz ana kadronun yanına yeni karakterler ilave ederek Eylül ayında yayında olmak. Dizi TRT 1’de ‘Final’ yaptığında ‘Seksenler’de 1987 yılını işliyorduk. Aynı dekorla, aynı oyuncularla 1987’den devam edeceğiz.' ifadelerini kullanarak, dizinin 1987 yılını anlatmaya başlayarak Eylül ayında yayın hayatına başlayacağını açıklamış oldu.

BİROL GÜVEN'DEN KANAL AÇIKLAMASI

Ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven, dizinin 7. sezonunu yazmaya başladıklarını ve dizinin TRT 1'de devam edeceğini duyurdu.

birol güven

birol güven

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Mehmet Ali Erbil hastaneye mi kaldırıldı? Açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil hastaneye mi kaldırıldı? Açıklama geldi
Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 73

Mehmet Ali BAHÇE 2 yıl önce

Plakçı Ergun kardeşim lamı cimi yok.

dsc 2 yıl önce

İlker ayrık ın oynadığı karekterin eşi komşu kızları seçil'di. Ona ne olmuş ki, herkesi önceki bölümleri unuttu sanıyorlar.

gurbetci 2 yıl önce

seksenler artik ilgimi çekmiyor onun yerini gonul dagi çok anlamli ve super a dan beye seyrediyoruz ve nostalji koy hayatimizi çok da guzel canlandirilmislar tamda turk geleneklerimizin yasantilarini ele almislar butun yapimcisindan yonetmeni ve bu filmde emegi goz nuru geçen herkese sagolun varolun sihhatli olun haydi bakalim kolay gelsin .

Şinasi Kuru 3 yıl önce

Gerçek Niyazi gelsin ! Bir çocuk ağlıyor !

Toplam 6 beğeni

SES 3 yıl önce

Plakcı ergun suz olmaz arkadaş...

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun