Ünlü fenomen Reynmen'in Twitter hesabı askıya alındı! Reynmen kimdir?

Reynmen lakabıyla tanınan Yusuf Aktaş'ın sosyal medya uygulaması Twitter'deki hesabı askıya alındı. Melek, Derdim Olsun ve Ela şarkılarıyla da geniş bir hayran kitlesi elde eden Reynmen, hayatıyla merak konusu oluyor. Peki Reynmen kimdir? İşte Reynmen hakkında merak edilenler.

Ünlü fenomen Yusuf Aktaş'ın başına üzüleceği bir olay geldi. Twitter hesabı askıya alınan Aktaş, bu haberi bir başka sosyal medya hesabı olan Instagram'dan duyurdu. Ünlü ismin hesabının neden askıya alındığı bilinmiyor.

ACUN ILICALI İLE ARALARI BOZULDU

Acun Ilıcalı, sosyal medya fenomenleri Reynmen Yusuf Aktaş ve Berkcan Güven ile bir projeye imza atmıştı. Haberi Aktaş Instagram hesabından duyurmuştu. Ünlü fenomen, takipçilerinden de program ismi için öneri istemiş ve Ilıcalı ile Güven'in de yer aldığı bir fotoğraf paylaşmıştı. Ancak Ilıcalı'yı kıran bir olay gerçekleşti.

Ünlü fenomen Reynmen'in Clubhouse adlı uygulamada Survivor hakkında, 'Bir insan neden Survivor izler, nasıl zaman buluyorsunuz, o kadar zamanınız var mı?' dedi. Reynmen'in bu sözü sonrasında Ilıcalı ile genç fenomen sosyal medyada takipleşmeyi bıraktı. Bu adımı ilk kimin attığı bilinmiyor.

REYNMEN YUSUF AKTAŞ KİMDİR, NERELİDİR?

1995 yılında İstanbul'un Bağcılar ilçesinde doğdu. Liseyi açık öğretimle tamamlamıştır. Aslen Sivaslı'dır. Annesinin adı Hasibe Yılmaz Aktaş'tır. Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde ön lisans eğitimi almaktadır. Vine uygulamasıyla sosyal medyaya adım atmış, Scorp adlı uygulamada çektiği videolarla fenomen olmuştur. Sonrasında YouTube üzerinden videolar yayınlamaya başlamıştır.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısına düet yapmıştır. Komedyen Cem Yılmaz ile Aktaş'ın annesi, dayı - hala çocuklarıdır. Annesinin kuzeni olan Cem Yılmaz ile de görüşmektedir.

Sunucu Müge Anlı'dan herkesi güldüren video!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Müge Anlı'dan herkesi güldüren video!

BİR YORUM YAPIN 18

Mehmet 3 yıl önce

Nassıl bir ünlü ilk defa duydum ismini ..

MURATK 3 yıl önce

Bu adamın ezan ile dalga geçmeye çalıştığını bilerek, halen prim verenlerin aklına şaşıyorum.

Toplam 2 beğeni

Tosuny 3 yıl önce

Bunlar bizim tarlamızda yetişiyorsa, ya tohumları ya toprakta ya suda bir problem var demektir.

Toplam 3 beğeni

ENMEN 3 yıl önce

Yüzü, sesi de gönlü gibi güzel delikanlı. Bahtı açık ömrü hayırlı olsun.

Toplam 10 beğeni

maho 3 yıl önce

adam dediğiniz şahısta keşke kendi adına bir kuyu açtırsaydı ya afrika da yada arakan da

Toplam 4 beğeni

ARİF 2 yıl önce

maho sen açtırdın da konuşuyorsun galiba çok bi para değil kuyu açtırmak insan bi dönüp kendine bakmalı

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun