Bade İşçil: Yemek paylaşmak görgüsüzlük

En son Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ekranlara gelen Bade İşçil, sosyal medyada yemek paylaşanlara ateş püskürdü.

Güzelliği ve fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Bade İşçil,  sosyal medyayı “teşhir alanı” olarak nitelendirdi. İşçil, “Herkes çok şık giyiniyor, gülüyor ve iyi yiyip içiyor... Ama gerçek hayat öyle değil. Yaptıkları görgüsüzlük” dedi. Herkes gibi normal bir yaşantısı olduğunu dile getiren oyuncu, "Sosyal medya ne yazık ki teşhir alanı oldu. Yediğini içtiğini, tüm özelini paylaşmak Türk aile ve ahlak yapısına uygun mu? Hayır asla değil! Geleneğimizde, dinimizde 'Komşun açken tok yatma' diye söz var. Zenginlikleri afişe etmek büyük ayıp, saçmalık ve görgüsüzlük. Bazen evde yerleri silerken, ütü yaparken, çocuğumun peşinde koştururken görüntülerimi paylaşayım diyorum. Herkes bu halimizi bir görsün. Biz ünlüler de normal insanlarız. Çamaşır-bulaşık yıkıyor, fırına gidiyor, makyajsız dolaşıyoruz. Buldumcuk olmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

bade işçil

bade işçil

"ANNE OLARAK TEDİRGİNİM"

İşçil “Bazı sayfalar ticaret kapısı olmuş. İnsanlara 'Bu markayı giy, onu ye, burada gez' diye dayatma yapılıyor. Oğlum henüz 4.5 yaşında. Bir anne olarak çok tedirginim. İnterneti ne kadar engellerim ki. Gizlesem, arkadaşından görecek. Ahlak dışı paylaşımlardan onu nasıl koruyacağım?” diye konuştu.

Bengü’ye eşi Selim Selimoğlu sürpriz yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Bengü’ye eşi Selim Selimoğlu sürpriz yaptı
Ümit Erdim'in kızı Ses 1 yaşını kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim'in kızı Ses 1 yaşını kutladı
Hadise: Keşke Eurovision'a katılsak

İLİŞKİLİ HABER

Hadise: Keşke Eurovision'a katılsak
Meghan Markle anne oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle anne oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0