Koray Avcı'dan skandal tavır! 'Sana ekmek yedirmem'

Yaptığı Karadeniz müzikleriyle ünlenen türkücü Koray Avcı, yaptığı skandal hareketle hayranlarını şoke etti. Gittiği bir mekanın valesini tehdit eden Avcı, 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun! Sana burada ekmek yedirmem' diyerek bağırdı. Söz konusu sözlere maruz kalan vale, soluğu savcılıkta aldı.

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olan şarkıcı Koray Avcı, gündeme geldiği haberle herkesi şaşırttı. Eylül ayında yaşanan ve şimdi gündeme gelen olayda, ünlü şarkıcı Koray Avcı'nın, gittiği mekandaki valeyi tehdit ettiği ve vale tarafından savcılığa şikayet edildiği belirtildi. Avcı'nın mekanın valesine, 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun! Sana burada ekmek yedirmem' diyerek tehditler de bulunduğu ve bunun üzerine valenin, savcılığa giderek Avcı'dan şikayetçi olduğu öne sürüldü.

Avcı'nın aynı valeye, 'Genel müdürünü çağır bana' diyerek terslik çıkardığı da yine yer alan iddialar arasında. Güvenlik amirinin araya girdiği olayda Avcı yatışmayınca, söz konusu sözlere maruz kalan vale, güvenlik kamera kayıtlarını da alarak şarkıcıdan şikayetçi oldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Koray Avcı

Koray Avcı

Bengü’ye eşi Selim Selimoğlu sürpriz yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Bengü’ye eşi Selim Selimoğlu sürpriz yaptı
Hadise: Keşke Eurovision'a katılsak

İLİŞKİLİ HABER

Hadise: Keşke Eurovision'a katılsak

BİR YORUM YAPIN 0