Emre Altuğ'dan sevenlerine sürpriz! 20. yılını doldurdu!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Emre Altuğ, sanat hayatındaki 20.yılını doldurdu.

tuğ, sanat hayatındaki 20. yılını sürprizlerle dolu bir konserle kutlayacak. Altuğ, Kerki Solfej’in düzenlediği gecede Şef Özgür Sevinç ile Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde 16 Aralık Pazartesi TİM Show Center’da sahneye çıkması üzerine yaptığı açıklamayla gündeme geldi.

Emre Altuğ

Emre Altuğ

Altuğ,"20 yıl ne çabuk geçti. 16 Aralık için heyecanım her geçen gün artıyor. Öncelikle bu gece için oluşturduğum repertuar ve beraber çalışacak olduğum Sinema Senfoni Orkestrası ile sevgili Şefim Özgür Sevinç ile çok ciddi ve keyifli bir çalışma içerisindeyiz. Bu özel geceye dair heyecanımın çok yüksek olmasının en önemli sebeplerinden bahsedecek olursam sahnede okul yıllarımdan beri dostum olan ve bana türküyü sevdiren çok sevgili Olgun Şimşek’in, birlikte senelerce okul koridorlarında şarkılar söylediğimiz Türkiye’nin en önemli tenörlerinden Efe Kışlalı’nın, ona vokal yapmaktan her zaman çok büyük keyif aldığım, sesini kıskanarak dinlediğim değerli müzisyen dostum Levent Yüksel’in, bestelerini kıskanarak dinlediğim defalarca aynı sahneyi paylaştığım, son yılların en önemli kadın şarkıcı ve üreticilerinden Sıla’nın, şarkılarını her zaman büyük keyifle söylediğim hatta kendisine ailem dediğim çok değerli abim Selami Şahin’in sahneme şeref verecek olmalarıdır. 16 Aralık’ta TİM Show Center’da tüm sevenlerimle görüşmek üzere” şeklinde açıklama yaptı.

DİĞER HABERLERİ;

Çocukları Kuzey ve Uzay Altuğ ile birlikte objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Emre Altuğ, yakın zamanda yeni bir single çıkaracağını ve oldukça beğenilecek bir şarkıyla yeniden hayranlarıyla buluşacağını ifade etti. Magazincilerle ayaküstü konuşan Emre Altuğ çocukları ve misafirleriyle poz vermeyi de ihmal etmedi.

Emre Altuğ haberleri

Emre Altuğ haberleri

Sürpriz haberini magazinci arkadaşlara duyurduktan sonra Emre Altuğ, misafirleri ve çocuklarıyla birlikte eğlence merkezine yöneldi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

BİR YORUM YAPIN 0