Tamer Karadağlı'nın o paylaşımı görenleri heyecanlandırdı!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, kendisini seyirciyle ilk buluşturan proje olan Ferhunde Hanımlar'daki rol arkadaşları İpek Çeken ve Şahap Sayılgan ile fotoğraflarını paylaştı. Karadağlı fotoğraflarının altına, 'dostlarımla' notunu ekledi.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Instagram hesabı üzerinden Ferhunde Hanımlar dizisine dair paylaşımlarda bulundu. Karadağlı, Şahap Sayılgan ve İpek Çeken ile olan fotoğraflarını paylaştı. Fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Karadağlı 1400 bölüm süren dizide İpek Çeken ile eşi, Şahap Sayılgan ile de bacanağı oynamıştı.

İPEK ÇEKEN İLE PAYLAŞIMA REKOR BEĞENİ

Türkiye'nin ilk günlük dizisi olan aynı zamanda Ankara'da çekilen ilk dizi olarak da tarihe geçen, Ferhunde Hanım ve Kızları adıyla başlayıp Ferhunde Hanımlar olarak devam eden proje, yıllar içerisinde ekrana sayısız ismi kazandırmıştı. Melek Baykal, Güven Hokna, Şahap Sayılgan, Hatice Aslan, Baykal Saran, Levent Çelmen, Beyhan Saran, Hülya Gülşen Irmak, İpek Çeken, Simge Selçuk, Ayşe Nil Şamlıoğlu ve Tamer Karadağlı gibi Ankara'nın önemli tiyatrocularını kadrosunda bulunduran Ferhunde Hanımlar, bugün TRT Arşiv YouTube kanalı aracılığıyla yeniden seyircisiyle buluşuyor. 

Dizide evin küçük kızı Nevzat ile eşi Selçuk'u canlandıran İpek Çeken ve Tamer Karadağlı da bu projeyle televizyona merhaba demişlerdi. İki isim yıllar sonra yeniden bir araya geldiler. Karadağlı, Çeken ile çekildikleri fotoğrafı, 'Ferhunde Hanımlar’ın Nevzat ve Selçuk’u yıllar sonra bir arada..' notuyla Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafa kısa sürede 20 bine yakın beğeni ve 500'e yakın yorum geldi. Dizinin hayranları, projeyi ve Selçuk ile Nevzat'ı çok özlediklerini dile getiren yorumlarda bulundular. 

İşte Karadağlı'nın paylaştığı o fotoğraf

Tamer Karadağlı ve İpek Çeken

Tamer Karadağlı ve İpek Çeken

BİR YORUM YAPIN 0