Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a icra davası!

Eski manken Demet Şener, boşandığı eski eşi milli basketbolcu İbrahim Kutluay hakkında, iki çocukları için ödeyecekleri 32 bin 500 TL'lik nafaka ücreti için icra takibi başlattı. İbrahim Kutluay, nafakaları ödemesine rağmen eski eşi Demet Şener'in hakkında icra takibi başlattığını anlattı.

1995 yılı Türkiye güzeli, eski manken Demet Şener, milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile olan evliliğini noktalamıştı. İki çocukları için toplamda 32 bin 500 TL'lik nafaka alan Şener, nafaka sebebiyle eski eşi İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatmıştı.

İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi'ne başvuruda bulunan İbrahim Kutluay, eski eşi Demet Şener'in başlattığı icra takibinin durdurulmasını talep etti. Kutluay dilekçesinde; Demet Şener ile boşanmalarının kesinleştiğini, mahkemenin iki çocuğuna 16 bin 250'şer TL aylık nafaka ödenmesine karar verdiğini, üzerine düşen nafaka ödemelerini düzenli bir şekilde yerine getirmesine rağmen eski eşi Demet Şener'in hakkında icra takibi başlattığını belirtti.

Nisan ayı nafakasını ödemesine rağmen Demet Şener'in İstanbul 18. İcra Müdürlüğü'nden 27 Nisan'da kendisine icra emrinin resmi olarak ulaştığını belirten Kutluay, 1 Nisan'da çocukların okul aidatını ödediğini, kalan tutarı da Demet Şener'in hesabına 18 Nisan'da gönderdiğini de dilekçesine ekledi. Kutluay, ilamlı icra takibinin durdurulmasını ve tarafına iletilen icra emrinin iptalini istedi.

İbrahim Kutluay ve Demet Şener

İbrahim Kutluay ve Demet Şener

Hande Soral hamile mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral hamile mi?
Türkiye Eski Güzeli Nilay Ceylan'dan acı haber!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye Eski Güzeli Nilay Ceylan'dan acı haber!
Nur Fettahoğlu: Hasta bir kadını oynamak istiyotum

İLİŞKİLİ HABER

Nur Fettahoğlu: Hasta bir kadını oynamak istiyotum

BİR YORUM YAPIN 0