Elazığ'a giden Yusuf Güney fırsatçı esnafa sitem etti!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, 6.8 şiddetinde deprem olan Elazığ'a aldığı uçak biletini sosyal medyadan paylaşmıştı. Elazığ'a varan Güney, buradaki deprem zedelere yardım amaçlı kıyafet ve battaniye almak istedi. Ancak genç şarkıcı neredeyse dolandırılıyordu. O anları sosyal medyada paylaştı.

Duyarlı bir diğer şarkıcı Yusuf Güney, deprem sonrası ölen ve yaralıların bulunduğu Elazığ'a aldığı bileti sosyal medyadan paylaştı.

Yusuf Güney Elazığ

Yusuf Güney Elazığ

İki gün boyunca yardım edeceğini duyuran Güney, depremzedelerin ısınma, gıda gibi çeşitli ihtiyaçları için destek talebinde bulunan bir not düştü. Ancak genç şarkıcı 30 liralık battaniyeyi kendisine 120 liraya satan esnafa sitem etti. Şarkıcı yaşadığı sorunu bu sözlerle anlattı: "Bu zor zamanda İstanbul’dan yardıma gelmişim. Böyle fırsatçı insanlara tilt oluyorum! İnsanlar soğukta kalmiş, o fırsatçılıktan ölecek!"

GÜNEY'DEN SEÇİMLE ALAKALI SERT YANIT GELDİ!

Yusuf Güney son zamanlarda sosyal medyada Ekrem İmamoğlu adına paylaşılan destek içerikli mesaj: "Her şey çok güzel olacak" için sessizliğini bozdu. Yusuf Güney, seçimin iptali ile alakalı açıklamalara ve Cumhur Başkanı ile alakalı konuşmalara da yer verdi. İşte, Yusuf Güney'in adil açıklamaları... 

Yusuf Güney haberleri

Yusuf Güney haberleri

Yusuf Güney, "İnsanlar parti sempatizanlığı ile devletçiliği ayırt edemiyor. Vatanını, milletini seven bir insanım. Ben vatanımla ilgili açıklama yapınca 'Bırak siyaseti, yalakalığı' diyorlar ama kendileri çıkıp kampanya düzenliyorlar...." 

Yusuf Güney haberleri

Yusuf Güney haberleri

"Bana gelince her türlü küfrü edecekler ama bu arkadaşlar yapınca çıt yok. Bunlar, işine göre hareket eden adamlar. Dün Külliye'de Cumhurbaşkanı ile selfie çektirmek için yarışıyorlardı, bugün İmamoğlu'na destek çıkmak için... Bir duruşunuz olsun be!"

Yusuf Güney haberleri

Yusuf Güney haberleri

 "Belçika'da seçimler iptal edildi, Fransa'da da aynısı oldu. En çok seçim bizde yapılıyor, bu demokrasinin göstergesidir" sözleriyle sanatçıların yanar döner olmalarıyla alakalı dert yandı.

BİR YORUM YAPIN 27

Besiktasli 4 yıl önce

Senin ne amacla orda oldugun esnafin ne amacla bunlari yaptigini.allah herkesin icini biliyor .biz ne desek bos cünkü insanlarin kalbinde ne oldugunu bilmiyoruz

Toplam 1 beğeni

Mustafa vural 4 yıl önce

Kardeşim bu günde açıktan yardım insanları teşvik etmek için gizli yapılan dan güzel dır tebrik ediyorum

Toplam 4 beğeni

Vatandaş 4 yıl önce

Yusuf Güney?? İlk defa duydum

Toplam 1 beğeni

GARİP 4 yıl önce

Eğer ilk defa duyduysan bence kendini sorgula. Sen hangi ülkede yaşıyorsun.???

Toplam 1 Beğeni

Fth 4 yıl önce

Bak öğrendin işte.

Toplam 2 Beğeni

Emrah aydı 4 yıl önce

Oda senin cahilliğin

Toplam 7 Beğeni

Yusuf 4 yıl önce

Yusuf bey kim ne der ne yapsr bilmiyorum ama bir elazığlı olarak diyorumki. Şunu unutmayın elazığ halkı ne iyiliği unutur ne kötülüğü. Vefakar bir millettir ve buda unutulmayacaktır. Allah razı olsun sizden. İyiliğini yap at denize balık bilmezse halık biliyor.

Toplam 10 beğeni

Sucemezey 4 yıl önce

Kimin ne soylediginin onemi yok.sen yureginin vicdaninin sesi olmussun Allah razi olsun.takdir Allah dan.

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun