Çukur'un Aliço'su öldü mü? Rıza Kocaoğlu'ndan veda mesajı...

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu dün resmi sayfasından bir veda mesajı yayınladı. Herkes şok oldu.

Dün akşam 66'ıncı bölümüyle ekrana gelen Çukur'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı.Yücel, Aliço'yu kaçırdıktan sonra bir atık merkezinde hapsetti ve ipucu olarak siyah bir zarfla Yamaç'a buranın fotoğrafını gönderdi. Aliço'yu kurtarmaya gelen Yamaç ise yaşanan patlamayla yere düşüp bayıldı. Yamaç ise Aliço'nun öldüğünü Salih'ten öğrendi. 

INSTAGRAM'DAN VEDA PAYLAŞIMI YAPTI

Çukur dizisinde Aliço rolünü oynayan oyuncu Rıza Kocaoğlu, dizideki sahnenin hemen ardından Instagram'dan Aliço karakterinin fotoğrafını paylaşarak el sallayan emoji koydu. Dizide Cumali rolündeki Necip Memilli ise bu fotoğrafa 'Her şey için teşekkürler. Emeğine sağlık' notunu yazdı.

İŞTE RIZA KOCAOĞLU'NUN PAYLAŞIMI;

RIZA KOCAOĞLU

RIZA KOCAOĞLU

Kıvanç Tatlıtuğ'un her adımı takip ediliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un her adımı takip ediliyor!
Şarkıcı Berkay'ın kızı Arya'nın dondurma sevgisi

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Berkay'ın kızı Arya'nın dondurma sevgisi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Çukurdayım 4 yıl önce

Bence aliçoya veda ettiler çünkü aliço öldü bundan sonra ali beyi tanicaz diye düşünüyorum

OPAR 4 yıl önce

milletle dalga geçiyorlar