Sinem Kobal: Camdan atlamak istiyorum

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta bir üniversite etkinliğine katılan ünlü oyuncu Sinema Kobal, merak edilen soruları yanıtladı.

Bir süredir ekranlardan uzak hayat yaşayan Sinem Kobal, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nde öğrenciler ile bir araya geldi. Üç yıldır Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"O kadar detaya girmeyi düşünmüyorum. Hayat sevince güzel. İnşallah her biriniz ruhunuzun, gönlünüzün eşini bulursunuz."

Güzel oyuncu, "Hayatta en büyük pişmanlığınız ne?" sorusunu, "Hayatın hep pozitif tarafından bakmaya çalışıyorum. Olumlu olumsuz yaşadığımız her şeyin bize bir şeyler kattığını düşünüyorum. O yüzden daha çok pozitif şeylere yönelmeye çalışıyorum. 'Öyle pişmanlıklarım var, böyle pişmanlıklarım var' diyeceğim bir şey yok açıkçası" şeklinde cevapladı.

sinem kobal

sinem kobal

Şöhret ile çocuk yaşlarda tanışan Sinem Kobal, "Bu benim tercihim değildi" dedi ve ekledi: Ünlü olmak tercih ettiğimiz bir şey değil. Benim tercih ettiğim bir şey de olmadı. Bir şekilde kendi yaptığımız mesleğimizin getirisi göz önünde olmak. Bu anlamda tabii ki zorlukları var. Bir kere birçok özgürlüğünden fedakârlık etmek zorundasın. Mesleğimizin en zor yanlarından birinin bu olduğunu düşünüyorum. Sevgiyi hissetmek, güzel yanlarını hep konuşuyoruz. Birçok insana ulaşmak, birçok kişinin kalbine ruhuna, hayatına değmek, sevgiyi paylaşmak çok kıymetli.

Sinem Kobal "Yapmadan ölmem dediğiniz şey nedir?" sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi: Camdan atlamak istiyorum. İddialı biraz değil mi? Gerçekten o serbest düşüş. O anı deneyimlemek istiyorum. Ne zaman buna cesaret ederim, yaparım bilmiyorum ama yaparsam muhtemelen sizinle paylaşırım.

Merve Boluğur'dan makyajsız paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur'dan makyajsız paylaşım!
Yıldız Tilbe: Kanallar beni beğenmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe: Kanallar beni beğenmiyor
Ünlü oyuncu Jessica May İstiklal Marşı'nı duyunca ağlamaya başladı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Jessica May İstiklal Marşı'nı duyunca ağlamaya başladı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0