Avlu dizisinden Nevin Yıldırım'ın cezasının onanmasına gönderme!

Yeni bölümleriyle izleyiciyi ekranlara kitleyen Avlu dizisinde dün akşam yayınlanan bölümde tecavüzcüsünü öldüren Nevin Yıldırım'ın müebbet hapis cezasının onanmasına gönderme yapıldı.

Her perşembe Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisi Ceza evinde yatan kadınların hayat hikayelerini konu ediniyor. Avlu'nun son bölümünde "Ölmemek için öldürdüm" diyerek kendisine tecavüz eden akrabasını öldüren Nevin Yıldırım'ın müebbet hapis cezasının onanmasına gönderme yapıldı. 

NEVİN YILDIRIM

NEVİN YILDIRIM

NEVİN YILDIRIM'A NE OLMUŞTU?

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i (35) av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek köy meydanına atan Nevin Yıldırım (32), Yargıtay'ın bozma kararı üzerine yeniden yargılandığı davada yine ömür boyu hapisle cezalandırıldı. Yıldırım, olay sonrası verdiği ifadede "Beni vuracağını düşündüm birkaç el ateş ettim" diyerek kendisini savunmuştu.

NEVİN YILDIRIM DAVASI

NEVİN YILDIRIM DAVASI

"YİNE TECAVÜZ EDECEĞİNİ BİLİYORDUM"

Nevin Yıldırım, tecavüzcüsünü öldürdüğü geceyi ifadesinde şu sözlerle anlatmıştı. "Olay gecesi köyde düğün vardı. Nurettin arayıp geleceğini söyledi. 'Gelme' dedim ama dinlemedi. Eve çıkmayacağını söyleyip benim aşağı inmemi istedi. Kabul etmedim, 'Çocuğum uyuyor inemem' dedim ve gitmesi için yalvardım. Gitmedi ve eve tırmanmaya başladı. Yine bana tecavüz edeceğini biliyordum. Eve girip tüfeği aldım ve ateş ettim. Bu sırada tabancasını çıkardı ve damdan düştü. Çok ağır küfürler etmeye başladı ve beni sağlam kışkırttı. Beni vuracağını da düşünerek birkaç el daha ateş ettim. Yanına gittiğimde ölmüştü. O güne kadar bana yaptıkları aklıma geldi ve şuurumu kaybettim. Kafasını kesip köy meydanına atmış ve eve gelip kapının önünde oturmuşum. Henüz 6 yaşında olan kızım yanıma gelince kanlı ellerimi gördü ve 'Anne ellerine ne oldu' dedi. O anda aklım başıma gelmeye başladı."

NEVİN YILDIRIMA NE OLMUŞTU

NEVİN YILDIRIMA NE OLMUŞTU

Yıldırım, 25 Ocak 2015'te yargılandığı Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesince müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Temyiz üzerine Yargıtay, sanık Yıldırım hakkındaki kararı, "olayı gerçekleştirirken başkalarının da yardım etmiş olabileceği" gerekçesiyle usul yönünden bozmuştu. Yargıtayın bozma kararının ardından yeniden yargılanan ve cinayeti tek başına işlediğini ifade eden Nevin Yıldırım'a, Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesince müebbet hapis verilmişti. Bu karara karşı yapılan temyiz üzerine de dosya Yargıtay 1. Ceza Dairesine gelmişti.

Sunucu Buket Aydın o iddialara cevap verdi

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Buket Aydın o iddialara cevap verdi
Acun Ilıcalı'dan Turabi'ye kutlama mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan Turabi'ye kutlama mesajı!
Cenk Eren yardım yapmak isterken dolandırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Cenk Eren yardım yapmak isterken dolandırıldı!
Çocuğun muz yeme çabası kahkahalara boğdu!

İLİŞKİLİ HABER

Çocuğun muz yeme çabası kahkahalara boğdu!
Reynmen türkü seslendirdi! Sosyal medya yıkıldı...

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen türkü seslendirdi! Sosyal medya yıkıldı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 23

ebru GEDİK 4 yıl önce

bir kadın bunu yapabiliyorsa gerçekten adam hak etmiştir

buuu 4 yıl önce

Tc devletinin adaletsizliği işte.Yine tecavüzcüden yana yine kalleşten yana.Hiç kimsede çıkıp nefsi müdafaa demiyor ki namussuzlar

Toplam 2 beğeni

hemmet 4 yıl önce

Bunun kocası yok mu? Tek başına mı yaşıyormuş?

hakan 4 yıl önce

Yaşayamazmı suçmu kaocası olamayan kadınlar tecavüzü hakmı ediyorlar onumu demek istiyorsun

İstanbul 4 yıl önce

Kafa kesmek nedemek oldurdun tamam bız bir tavuk kesemiyuruz

Senol77 4 yıl önce

Kadının adamla ask yasadışı konuşmaları mesajları hatta birlikte resimleri dava dosyasına eklenmiş o iş öyle degıl..hakimler savcılar da vijdan sahibi insanlar... yorumlarınızı dikkatli yazın hakka girmeyin..

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun