Müge Boz uyku sorunu yaşıyor!

Yeni annelik deneyimi yaşayan Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz Etiler'de objektiflere takıldı. Uykusuzluk çektiğini dile getiren Boz'un yorgun hali gözlerden kaçmadı.

Başarılı oyuncu Müge Boz, uzun zamanlardan sonra ilk defa eşi Caner Erdeniz ile Etiler'de objektiflere yakalandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla oldukça beğeniye ulaşan Boz, magazincilerle sohbet etti. Verdiği kiloları da gözden kaçmadı.

Müge Boz haberleri

Müge Boz haberleri

 Ünlü oyuncu, "Uykusuzluk çekiyoruz ama sorun etmiyoruz. Oyuncu olanlar bilir. Uyumadığımız pek çok günümüz vardır. Bu yüzden yeni hayata kolay adapte oldum" şeklinde açıklama yaptı.

Müge Boz

Müge Boz

SEVİNCİNİ NİŞANLISIYLA PAYLAŞMIŞTI!

Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı play-off çeyrek finalinde Gaziantep’i 89-77 yenerek, seriyi 2-1 kazandı ve yarı finalde Anadolu Efes’in rakibi olması soluk soluğa izlendi. Galatasaray takımında forma giyen Caner Erdeniz maç sonrası galibiyet sevincini nişanlısı Müge Boz’la saha kenarında kutlayınca ortaya güzel görüntüler çıktı.

İŞTE O KARELER;

Müge Boz Haberleri

Müge Boz Haberleri

Müge Boz maça dair duygularını,"Kazandık... Gördüğünüz gibi basket maçlarına çok güzel adapte oldum, aşırı zevkli. Sadece ‘steps’ten ibaret olan basketbol bilgim günden güne artıyor. İnşallah tüm konsepte hakim olacağım yakında. İki haftada ittir kaktır play-offu öğrendim. Bir de ikinci yarıda bizim takımın potasının yeri değişiyor, Caner Erdeniz basket atınca çok net göremiyorum ama gözüm maçı sunan o kişinin yanında. Melodili melodili kuruyor cümleleri çok tatlı, bir de ne havalı söylüyor isimleri ayol, taktire şayan. Kimbilir belki bir gün birlikte sunarız. Maç da sunulmaz ama neyse işte, sonuçta çok zevkli. 
Daha çok taraftar olmalı bence bir de. Ayıp oluyor sevgili Galatasaraylılar. Sadece futboldan mı ibaret yani bu klüp? Çocuklar kendi başlarına oynuyorlar her maçı görüyorum ben. 
Ben takım tutmuyorum bu arada. Ne bileyim yıllardır öyle alıştım. Evet garip belki ama beni de böyle kabul edin işte. Çok konuştuğum gibi çok da yazıyorum namussuzum. Hadi gittim"
şeklinde ifade etti.

Müge Boz paylaşımları

Müge Boz paylaşımları

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

 

Uğur Işılak Viyana'da konser verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak Viyana'da konser verdi!

BİR YORUM YAPIN 0