Acun Ilıcalı'dan müjde! Enes Batur'u Survivor'a götürüyor

Yeni filmi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran YouTube fenomeni Enes Batur yeni sezonda Survivor adasına gitmeye hazırlanıyor.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının sonlarına doğru yaklaşılırken, Acun Ilıcalı canlı yayında önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediği sosyal medya fenomenini söyledi. yeni filmi vizyona giren sosyal medya fenomeni Enes Batur ile bir araya gelen Ilıcalı "Şu parkurda seni görmek istiyorum" diyerek Enes Batur'u önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediğini şu sözlerle açıkladı; "Seni Survivor'a alsam var ya yıkarız YouTube'u biliyor musun? Bir şey söyleyeyim mi süper olur. YouTube'dan da yayın Ben gerçekten Enes kardeşimi yarışmada görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon için vakit de var.

enes batur

enes batur

"BİR DAHA Kİ SEZONA İNŞALLAH"

Acun Ilıcalı'nın övgüleri ve daveti üzerine konuşan Batur ise "Ben şimdi vücut yapıyorum bir daha ki sezona inşallah" dedi.

Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün bakımı

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün bakımı
Arda Turan oğlu Hamza'nın ilk kez yüzünü gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan oğlu Hamza'nın ilk kez yüzünü gösterdi!
Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL'ye araba aldı

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL'ye araba aldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0