Alişan 'Başkan Erdoğan sevgisine' hakarete öyle bir karşılık verdi ki!

Başkan Erdoğan'a olan sevgisi ve saygısıyla bilinen şarkıcı Alişan, bu sevgisinden dolayı kendisine hakaret eden kadına, ağzının payını verdi. Ünlü şarkıcı, söz konusu hakaretlerde bulunan kadını, dava ettiğini de belirtti.

Ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya üzerinden Başkan Erdoğan'a olan sevgisini daima dile getiriyor. Başkan Erdoğan'a olan sevgisini ve saygısını bir an olsun eksiltmeyen Alişan, sosyal medya üzerinden bu sevgisinden dolayı kendisine hakaret eden ve beddua da bulunan bir kadına büyük bir ders verdi. Hakaret dolu paylaşımı Instagram hesabından paylaşan Alişan, paylaşımın altına, 'Allah bana ne kadar ömür verirse o kadar yaşayacağım ama sen, içindeki bu kin ve nefretle ne kadar yaşarsın bilmiyorum :) Bunu bilerek paylaştım birkaç saat sonra sileceğim..Herkes senin ne kadar sevgi! ve saygı! dolu bir genç kız olduğunu görsün diye :) He bu arada avukatım Esen Nur Ezgi, işlemleri başlattı bile.. Sayın savcımızın karşısında bu kinini ve nefretinin nedenini anlatırsın bol bol..' yorumunu ekledi. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.

alişan cumhurbaşkanı erdoğan

alişan cumhurbaşkanı erdoğan

BİR YORUM YAPIN 13

Bahar Ender 4 yıl önce

Güzel yürekli insan Alişan Rabbim seni eşine ve evladına bagislasin Başkan Erdoğan beyi bizlerde seviyor ve destekliyoruz Rabbim ömrünü uzun başarıları ni daim eylesin inşallah

Muammer BİLGİLİ 4 yıl önce

Geçmişte içten ve dıştan şer odakları bir bütün olmuş,ABDÜLHAMİD'I devirmek için seferber olmuşlardı.Günümüzde ise ERDOĞAN duşmanlığı bütün şer odaklarını birleştirdi.İNŞALLAHTARİH TEKERRÜR ETMEZ.

Toplam 3 beğeni

C.Türk 4 yıl önce

>Allah bana ne kadar ömür verirse o kadar yaşayacağım ama sen, içindeki bu kin ve nefretle ne kadar yaşarsın bilmiyorum.<... Gerçekden Müthiş bir cevap? bence hiç silmesin?.

Toplam 13 beğeni

ömer 4 yıl önce

Helal olsun sana Alişan. Sanatçı geçinen birçok kişi senin gibi dik durmadı. Hep böyle kal kardeşim

Toplam 29 beğeni

Aliço 4 yıl önce

Kesin chpkk lıdır çünkü akparti yada Erdoğan deyince alerjisi olup küfür eden tek onlardır istiyorlar ki herkes onlar gibi Vatan millet ini batıya satan Dinsiz inançsız ahlaksız Hiçbir değer yargısı olmayan kendileri gibi olsun istiyorlar

Toplam 37 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun