Madonna'ya dava açıldı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın Amerikalı hayranı konser saatinin değişmesine tepki göstererek ünlü sanatçıya dava açtı.

Madonna’nın konser saatini haber vermeden 20:30’dan 22:30’a ertelemesi üzerine şarkıcının Amerikalı bir hayranı Hollander, toplamda 1024 dolar olan 3 adet biletin iptal talebine yanıt alamaması üzerine Hollander şarkıcıya dava açtı.

Madonna

Madonna

“Bu erteleme dolayısıyla satın aldığım biletlerin değeri düştü” şeklinde açıklama yapan Hollander ile şikayetçi olan diğer Madonna hayranları tarafından toplu bir dava açılması yoluna gidileceği de öne sürülüyor. 

Madonna

Madonna

DİĞER HABERLERİ;

Son zamanlarda İsrail konseriyle gündeme damga vuran ve olumsuz tepkiler toplayan Madonna, konserinde Filistin bayrağının sallanmasıyla herkesle barışık olduğunu ve Euro Vision'un siyasi bir yarışma içermediği mesajını dünyaya duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise Madame X adlı yeni albümünü çıkaran Madonna, The Sun dergisine sert açıklamalarda bulundu.

Madonna haberleri

Madonna haberleri

Günümüzde üzgün seslere ve ilham kaynağına ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Madonna, “Instagram, kendinizi kötü hissetmeniz için yaratılmış. Kişiler, başkalarının onayını almak için gerçekten birer köle haline geldi” açıklamasında bulundu. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

 

BİR YORUM YAPIN 0