Fenomen Caner Toygar ve Berke Kentli boşandı!

Bir televizyon programında fenomen Caner Toygar, 2017 yılında programda tanışarak evlendiği Berke Kentli boşandı.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Berke Kentli (37) ve Caner Toygar (38), 1 yılı aşkın süredir karşılıklı açtıkları davalar ve suç duyurularıyla gündemdeydi. Çift, evlendikten 6 ay kadar sonra karşılıklı olarak boşanma davası açtı. Büyükçekmece 3. Aile Mahkemesi’nde görülen davada karar, dün yapılan duruşmada çıktı. Berke Kentli’nin avukatı Rabia Üzümcü yaptığı savunmada, müvekkilinin evlilik süresince şiddet gördüğünü belirterek, boşanma talepli davalarının kabul edilmesini istedi.

caner ve berke

caner ve berke

Caner Toygar’ın avukatı Aslı Şahin ise şiddet iddiasının gerçeği yansıtmadığını öne sürerek “Ünlü biriyle evlenerek lüks yaşamak isteyen birinin aradığını bulamaması neticesinde böyle bir konu söylenmiştir” şeklinde savunma yaptı.

“KARAKOLA SIĞINDIM”

Mahkemenin son sözlerini sorduğu Caner Toygar, “Ben de boşanmak istiyorum. Tazminat taleplerim var” diye konuştu. Berke Kentli ise sık sık şiddet gördüğünü belirterek “Ben defalara kaçarak karakola sığındım. Tazminat ve tedbir nafakası talebim var” dedi.

50 BiN TL TAZMiNAT

Çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, Caner Toygar’ın Berke Kentli’ye 30 bin TL maddi, 20 bin TL de manevi tazminat ödemesine hükmetti. Karara göre, Caner Toygar aylık 500 TL de tedbir nafakası ödeyecek. Mahkeme, Caner Toygar’ın tazminat taleplerini ise reddetti. Öte yandan Berke Kentli’nin şikayeti sonrası Caner Toygar hakkında 9 aydan 4 yıla hapis istemi ile açılan ceza davasında beraat kararı çıktığı öğrenildi.

Hülya Koçyiğit ekranlara geri dönecek mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit ekranlara geri dönecek mi?
Mykonos'ta Nusret kuşatması!

İLİŞKİLİ HABER

Mykonos'ta Nusret kuşatması!
Bülent Serttaş: Kadınlar emredecek erkekler yapacak

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Serttaş: Kadınlar emredecek erkekler yapacak
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

ali 4 yıl önce

Adamın evliliği ve şu anda görev aldığı Program tamamen bir kurgu. Para verilip oraya konuşmak için getirilen insanlar,tamamen programı sunan insanın emrinde.

Toplam 7 beğeni

Sevda 3 yıl önce

Sahte Evli olsa niye beraber yaşadılar berke bebegini aldırdı canerden izinsiz yazk oldu bu çifte

Toplam 1 Beğeni