Demet Akalın Alişan'ın doğum günü için İstanbul'a geldi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın yakın dostu olan Alişan'ın doğum günü iççin Bodrum'dan İstanbul'a geldi.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Çeşme ve Bodrum'da sahne alan şarkıcı Demet Akalın "Her gün sahnemiz var, hem iş yapıyoruz hem de fırsat buldukça tatil yapıyoruz. Bugün Alişan'ın doğum günü, özellikle onun için İstanbul'a geldim" dedi.

demet akalın

demet akalın

Doğum günü partisinden sonra Çeşme ve Bodrum'a geri döneceğini belirten Akalın, hediye alışverişini tamamladıktan sonra Markalar Sokağı'na bulunan Masa Restauran'da bir kadın arkadaşı ile buluşarak öğle yemeği yedi. Yemek eşliğinde arkadaşı ile sohbet eden popçu, akşam katılacağı doğum günü partisine hazırlanmak üzere AVM'den ayrıldı.

Hülya Koçyiğit ekranlara geri dönecek mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit ekranlara geri dönecek mi?
Mykonos'ta Nusret kuşatması!

İLİŞKİLİ HABER

Mykonos'ta Nusret kuşatması!
Bülent Serttaş: Kadınlar emredecek erkekler yapacak

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Serttaş: Kadınlar emredecek erkekler yapacak
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0