Jessica May asker yolu bekleyecek!

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Yeni Gelin’ dizisiyle kendini Türkiye'ye tanıtan Jessica May'ın eşi Hüseyin Kara askere gidiyor.

Herkes onu Show Tv ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin dizisiyle tanıdı. Brezilyalı model ve dizi oyuncusu Jessica May, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Hüseyin Kara ile evlenmişti. Hüseyin Kara askere gidiyor. Bedelli askerlik yapacak fotoğrafçı, temmuz ayının ilk haftasında İzmir’deki birliğine teslim olacak.

Jessica May ve Hüseyin Kara

Jessica May ve Hüseyin Kara

Oyuncu, 21 gün vatani görevi yapacak eşini İstanbul’da bekleyecek. May, eşi geldikten sonra uzun soluklu bir tatile çıkacak.

Gökçe Akyıldız ve ailesinin Antalya kareleri!

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Akyıldız ve ailesinin Antalya kareleri!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0