Seda Sayan'dan şok yanıt! Tanıştığım insandan T.C. no istiyorum

Ünlü şarkıcı Seda Sayan gündüz kuşağında yer alan bir programda herkesi şoke eden bir açıklama yaptı.

Önümüzdeki günlerde bir kanalda yer alan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapacak olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, canlı yayın programında hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Sayan, "Uzun zamandır tanıştığım insanlardan T.C. no istiyorum. 'Ayıp olur' diyorlar, onlar yalan söylüyor ayıp olmuyor ben yapınca mı olacak!"  diyerek herkesi şoke etti.

'ZAMANINDA EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPTIM'

Zamanında evlilik sözleşmesi yaptım. Evlilik sözleşmesi yapmak karşındakini 'seni sen olduğun için sevdim' fikrine inandırır. Şan şöhret yanında bir çok şüpheyi de beraberinde getiriyor. Bütün evliliklerimde sözleşme vardı. Çocuğumun babası hariç.Benim bakmakla mükellef olduğum kocaman bir ailem var. Bir orduya bakıyorum, Allah hepsine sağlık versin. Ben normal de bakmıyorum. Neredeyse hepsi benim standartımda yaşıyor. 

seda sayan

seda sayan

"PARAYA DOYMADIN DİYORLAR"

"Bana 'paraya doymadın yeter artık' diyorlar. Çalışmanın parayla alakası yok. Çalışmak sağlığı getirir. Mutlaka ki bir erkeğe param geçmiştir. Helali hoş olsun. Onların da bana geçmiştir. Benim hesabım kitabım belli bir yaşa kadar annemdeydi. Şimdi oğluma devrettim. Sinan Engin bizim paşamız. Oğlumun babası. Biz ona sormadan bir şey yapmayız. Oğulcan'ı da öyle yetiştirdim. Allah onu çocuklarının başından eksik etmesin.Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadım.Bir şey duyduğunuzda 'Seda bunu yapmaz' diyebilmelisiniz. Beni o kadar tanıyorsunuz! En son evimi taşırken çok sinirlendim. 2 gün üst üste reklam çekimim var. Konserlerim var, O Ses Türkiye başlıyor. Yemekteyiz başlıyor. Bir de ev taşımaya çalışıyorum... Çok gerildim! "

Hande Soral asker kardeşinin yanına gitti!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral asker kardeşinin yanına gitti!
'İlk defa dönmedin...' Şarkıcı İzel sosyal medya hesabından paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

'İlk defa dönmedin...' Şarkıcı İzel sosyal medya hesabından paylaştı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

İÇİMİZDEN BİRİ 4 yıl önce

TC kimlik numarasını sadece devlet kurumları vatandaşlardan ve firmalar çalışanlarından isteye bilir.

Toplam 2 beğeni

Bjk'lı 4 yıl önce

Valla bence çok doğru bir istek. Bu işin kanuni boyutuyla alakalı değil bu iş. Bir kadının yeni tanıştığı ve hayatını geçireceği bir adamdan kimlik bilgilerini istemesi, onun hakkında araştırma yapması çok doğal ve yerinde bir tutum. Kendini kuzu gösteren bir çok çakal tip var. Hatta erkeklerin de bayandan istemesi gerek bu devirde.

Toplam 0 Beğeni