Son haliyle şaşırtan Yeliz Doğramacılar kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Almancı Didem rolüyle ünlenen, şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Yeliz Doğramacılar, Gökçe Bahadır ile paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Herkes Yeliz Doğramacılar'ın kaç yaşında olduğunu ve hayatını merak etmeye başladı. İşte Yeliz Doğramacılar hakkında bilinmesi gerekenler!

Hayat Bilgisi dizisindeki rol arkadaşı Gökçe Bahadır ile paylaştığı fotoğraf aracılığıyla sosyal medyanın gündemine yerleşen Yeliz Doğramacılar, herkesin dikkatini çekti. Hayat Bilgisi dizisindeki Almancı Didem rolüyle tanınan Doğramacılar, şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle oyunculuk kariyerini sürdürüyor. Peki Yeliz Doğramacılar kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Bu zamana kadar ne yapmaktadır? Yeliz Doğramacılar'ın hayatı!

yeliz doğramacılar

yeliz doğramacılar

YELİZ DOĞRAMACILAR KİMDİR?

14 Mayıs 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Gurbetçiler dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Doğramacılar, Hayat Bilgisi dizisindeki Didem rolüyle şöhreti elde etti. Koçum Benim, En Son Babalar Duyar gibi dizilerde de rol aldı. Şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide rol alan Doğramacılar, evli ve 2 erkek çocuk annesidir.

yeliz doğramacılar hayat bilgisi

yeliz doğramacılar hayat bilgisi

Efsane dizi Hayat Bilgisi oyuncuları 15 sene sonra buluştu! Gökçe Bahadır...

İLİŞKİLİ HABER

Efsane dizi Hayat Bilgisi oyuncuları 15 sene sonra buluştu! Gökçe Bahadır...

BİR YORUM YAPIN 0