Seda Sayan Şeyma Subaşı'nın kitabı hakkında: Derhal toplatılmalı!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Şeyma Subaşı'nın kitabındaki yazım hatasına tepki gösterdi. Sayan, yazım hatasının basit bir durum olmadığını ve kitabın derhal toplatılması gerektiğini söyledi.

Şeyma Subaşı, kendi hayatını anlattığı bir kitap geçtiğimiz günlerde çıkarmıştı. Ancak büyük tepki toplayan kitap hakkında son bomba geçen gün ortaya çıktı. Kitaptaki yazım hatasının başka bir anlama gelmesi sosyal medyada paylaşıldı.

şeyma subaşı kitabı,

şeyma subaşı kitabı,

Kitapta cilt bakımı önerilerinde bulunan Subaşı, "Hidrolik asit ve nemlendiriciyi unutma" cümlesindeki hidroklorik asidin halk arasında “tuz ruhu” olarak bilinen ev temizliğinde kullanılan zehirli bir asit olduğu aslında orada Hyaluronik asit yani cilt bakımı için kullanılan maddesi olduğu ortaya çıktı. Yani okuyucuya cilt bakımı için "tuz ruhu" önerilmiş oldu.

seda sayandan şeymanın kitabına tepki

seda sayandan şeymanın kitabına tepki

Seda Sayan'da bu hataya sessiz kalmadı ve kitabın derhal kaldırılması gerektiğini söyledi. Sayan, "Yılların televizyoncusu olarak söylüyorum bu kitapta hidrolik asiti yüzünüze sürün yazıyor ve yandı millet; sakın. Ona hyalüronik asit denir. Bu kitap toplanmalı, bu iş yargıya gider, hapse bile girebilir" ifadelerine yer verdi. 

Gökçe Bahadır oyunculuğu özlediğini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır oyunculuğu özlediğini açıkladı!
Kedi dışkısından kahve yapıyorlar! Kilosu bin dolar...

İLİŞKİLİ HABER

Kedi dışkısından kahve yapıyorlar! Kilosu bin dolar...

BİR YORUM YAPIN 3

Kenan 4 yıl önce

Burdan da anlaşıldığı gibi acun şeymanın kitabını dikkatle incelemiş :D sonrada seda sayana söyletmiş :D

ben 4 yıl önce

seymanin da cok umurunda

zafergülten 4 yıl önce

bu işte bir dümen var gibi geliyor,yani ikili bir anlaşma...bir para kazanma dümeni,hem Subaşının kitabı satacak,millet merak edip alacak,hemde Seda sayan için büyük bir reklam olacak.anlamışınızdır herhalde dümeni.

Toplam 1 beğeni