Sihirli Annem dizisindeki ev hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı!

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve iki kez çekilen Sihirli Annem dizisinde Çilek karakterini oynayan Zeynep Özkaya Youtube hesabında soru cevap sırasında dizinin çekildiği ev hakkındaki gerçeği açıkladı. O yıllarda diziyi izleyen birçok kullanıcı ortaya çıkan gerçeğe şaşırdı.

Senarist Gamze Özer tarafından kaleme alınan fantastik çocuk dizisi olan Sihirli Annem'in 2003 yılında ilk bölümü yayınlanmıştı. Birçok usta oyuncunun yanı sıra o zamanlarda tutulan çocuk oyuncularında yer aldığı dizi fenomen hale gelmişti.

sihirli annem evi hakkında gerçek

sihirli annem evi hakkında gerçek

Tekrarları bile reyting rekoru kıran dizi, ekranlara kısa bir ara vermişti. Ancak 2011 yılında yeniden yayınlanan dizi, 2012'da sona ermişti.

sihirli annem evi

sihirli annem evi

O zaman dizinin fanı olan birçok izleyici çocuk şimdilerde üniversite mezunu oldu. Ancak son zamanlarda çocuk oyuncularının değişimi ile yeniden gündeme gelen dizi ile ilgili bazı gerçekler ise yıllar sonra ortaya çıktı.

sihirli annem oyuncuları

sihirli annem oyuncuları

Dizinin o yıllarda çekildiği mekanların çoğu hayali gibi dursa da evin gerçek olduğunu düşünen izleyiciler vardı. Dizide Çilek karakterini oynayan Zeynep Özkaya Youtube hesabında yaptığı sosu cevaplarda bu gerçeği ilk kez açıkladı. Bu açıklamanın ardından Özkaya'nın o bölümü sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı hayal kırıklığına uğradığına yönelik paylaşımlarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

Sette kriz çıktı! Ebru Şahin güvenlik görevlilerine müdahale etti

İLİŞKİLİ HABER

Sette kriz çıktı! Ebru Şahin güvenlik görevlilerine müdahale etti
Erkenci Kuş dizisi için final kararı verildi

İLİŞKİLİ HABER

Erkenci Kuş dizisi için final kararı verildi

BİR YORUM YAPIN 1

uCube 4 yıl önce

Eee, zaten yarısı öyle. :))) Çocuklar duymasın zaten set arkasından belli, ev olmadığı stüdyo dekoru yapılıyor. Stüdyo eve dönüştürülüyor. Normal olarak ev tutma gibi dertleri olmuyor.

Toplam 2 beğeni