Oktay Kaynarca'nın saatinin fiyatı dudak uçuklattı!

Usta oyuncu Oktay Kaynarca, katıldığı Uluslararası Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali'nde görüntülendi. Kaynarca'nın kolundaki saat objektiflere takıldı.

6 yıl aradan sonra 23'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali'ne birçok ünlü isim katıldı. Funda Arar, festivale katılanlara muhteşem bir konser verdi.

oktay kaynarca

oktay kaynarca

Şarkıları ile binleri coşturan Arar'a usta oyuncu Oktay Kaynarca'da eşlik etti. Kaynarca'nın bileğindeki saatin fiyatı dudak uçuklattı. Yaklaşık 110 bin TL değerindeki Yacht-Master II saati dikkat çekti.

oktay kaynarcanın saati

oktay kaynarcanın saati

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan asker oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan asker oldu!

BİR YORUM YAPIN 13

Nedim 4 yıl önce

Adam kazanmış almış size ne abartmayın bu kadar

Toplam 1 beğeni

Ümit 4 yıl önce

zafergültene aynenn katılıyorum...

zafergülten 4 yıl önce

uzun süreli bir dizide başrol oynuyor,ve iyide para kazanıyordur.o almayıpda biz mi alacaz.ama birazda hayır kurumlarına yardım etmesi lazım. bugünün yarınıda var,Mehmet Ali Erbil de bi zaman kazandığını kumarda yiyor,hayır yapmıyordu,sonra ne oldu.

Gaziantep27 4 yıl önce

Adam bolum basi aldigi paraya saat almis.Ben haftata 100 bin alsam bende alirim.

bir dost 4 yıl önce

bölüm başı aldığı para en az 500 bin lira. 100 bine kim bir gününü harcar?

Reis 4 yıl önce

valla benim saatim de 50 TL. ikiside ayni vazifeyi görüyor. geleceği falan göstermiyorsa şayet o saate bu kadar para vermenin hiç bir anlamı yok.

Toplam 6 beğeni

Sözü 4 yıl önce

Seninle Oktay arasındaki fark işte bu. Sen sadece en temel özelliğiyle eşyayı kullanırsın, zengin Oktay ise zamanı göstermesinin ötesinde; 1-şıklığı, 2-zarifliği, 3-pahalılığı, 4-üreticisinin itibarı, 5-ürün marka değeri, 6-kendi marka değeri, 7-Güç Gösterisi vasıfları için o eşyayı satın alır. Yani aranızda 7 kat fark var.

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun