Yeni boşanan Kaan Yıldırım kendine 5.5 milyonluk ev aldı!

Geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu ile boşanan Kaan Yıldırım kendisine Bodrum'dan tam 5,5 milyonluk ev aldığı öğrenildi.

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım 2016 yılında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile evlenmişti. Mutlu evlilikleriyle kendine hayran bırakan çiftten geçtiğimiz ay kötü haber geldi. Çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. 

Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım

Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım

Boşanma sonrası milyonluk yatırıma imza atan Yıldırım, 200 metrekarelik havuzlu 4 oda bir salon villasını kendi zevkine göre dekore ettirdi. 32 yaşındaki oyuncu, şu sıralar yılın yorgunluğunu milyonluk villasında atıyor. 

kaan yıldırımın evi

kaan yıldırımın evi

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk eşiyle köye yerleşiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk eşiyle köye yerleşiyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0