Gigi Hadid modelliği bıraktı mı?  İşte açıklama...

Ünlü model Gigi Hadid, İ-D Magazin'e mankenlik hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dünya magazinini uzun süre meşgul eden dünyaca ünlü model Gigi Hadid, İ-D Magazin'e röportaj verdi.

Gigi Hadid mankenliği bırakıyor mu

Gigi Hadid mankenliği bırakıyor mu

Kariyerinin devamına ilişkin sorulara Hadid,"Sanırım yaşlanırken... Bir gün bir aile kuracağım ve bilmiyorum her zaman modellik yapacak mıyım? Belki de bütün gün yemek pişirmekle meşgul olurum"şeklinde samimi bir açıklama yaptı.

ISSIZ ADAYA DÜŞSEM YANIMA MANGAL ALIRIM!

Son zamanların konuşulan Amerikalı mankeni Gigi Hadid, spor salonuna gitmek ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Condé Nast Traveller dergisinin sorularını yanıtlayan Hadid, ıssız bir adaya düşse yanına mangal alacağını söyledi.

Gigi Hadid haberleri

Gigi Hadid haberleri

Gigi, “Spor salonuna gidip koşu yapamam, ölmeyi tercih ederim. Çocukluğum dış mekanlarda geçti. Bu nedenle her yere bisikletle giderim ve fırsat buldukça yüzerim”şeklinde şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

SOKAKTA DOLAŞIRKEN İZNE İHTİYACIM YOK!

Dünyanın en çok kazanan modelleri arasında gösterilen Gigi Hadid, sosyal medyada stili hakkında yapılan eleştirilere "Sokakta dolaşmaya sizin onayınıza göre çıkmıyorum" şeklinde twitter hesabından yanıt verdi.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Sokakta dolaşmaya sizin onayınıza göre çıkmıyorum şeklinde tepki gösteren manken Gigi Hadid,"Hepiniz kadınları güçlendirmekten bahsediyorsunuz. Ben de hem cildini gösteren hem de göstermeyen kadınları destekliyorum. Bu bir seçim. İstediğim zaman tenimi gösteriyorum ve tepeden tırnağa kadar giyindiğim zaman da kendimi güzel hissediyorum, rahatsız edici yorumlara rağmen etmeye de devam edeceğim. Bu stilistle alakalı değil, bu kendimi nasıl ifade etmeyi seçtiğimle alakalı. Sizin fikriniz bunu değiştirmeyecek. Böyle düşünenler, kendi enerjinize ve sevdiğiniz stile odaklanmalısınız. Sevgiler" tweetiyle hakkında yapılan olumsuz yorumlara tepki gösterdi daha sonrasında attığı tweetleri sildi.

DİĞER HABERLERİ;

Gigi Hadid haberleri

Gigi Hadid haberleri

Herkesin gözler önünde olduğu Amerikalı genç manken Gigi Hadid, Variety dergisine konuk oldu. Hayranlarının ve takipçilerinin duymayı merakla beklediği sorulara açıklık getiren Hadid, şöhretin güzel olduğu kadar bir çok olumsuz yanlarının da olduğundan bahsetti.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Gigi Hadid, "Şöhret, her gün öğrendiğim ve başa çıkmaya çalıştığım bir şey. Elbette iniş çıkışlarım oluyor. Kendim hakkında da çok şey öğrendim; kendime dürüst olmayı, kendimi korumayı, kutlamayı ve gerektiğinde iddialı olmayı… Çünkü ünlü olduğunuzda hayatınızın kontrolden çıktığını hissettiğiniz zamanlar oluyor. İnsanlar sizi yargılıyor. Küçücük bir hatanız nedeniyle başlıklar ya da fikirler görüyorsunuz. İnsanlara nazik davranmaya çalıştım ama bu beni suistimal etmelerine izin verdim anlamına gelmiyor" şeklinde konuştu.

Gizem Karaca partnerini kabul etti! Tolgahan Sayışman'ı...

İLİŞKİLİ HABER

Gizem Karaca partnerini kabul etti! Tolgahan Sayışman'ı...
Eda Ece'nin yavru köpeğe yardım çabasına polisten destek

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece'nin yavru köpeğe yardım çabasına polisten destek
Emine Erdoğan İdlib paylaşımıyla duygularını dile getirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan İdlib paylaşımıyla duygularını dile getirdi!

BİR YORUM YAPIN 0