Engin Altan Düzyatan: Kendimi çok sert eleştiririm

En son TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde başrol olarak yer alan Engin Altan Düzyatan bir dergiye röportaj verdi.

Yaklaşık 5 sezondur TRT ekranlarında  'Diriliş Ertuğrul'da oynadıktan sonra yeni sezonda  'Kurşun' bir savcıyı canlandıracak olan Engin Altan Düzyatan, muhabirlere, ''Kendimi izlerken çok sert eleştiririm. Gelişmenin yolu da buradan geçiyor. Çünkü oyunculukta her zaman daha fazlası ve iyisi var.'' açıklamasını yaptı.

engin altan ve eşi

engin altan ve eşi

Eşi hakkında ise, ''Eşimi tanıdıktan sonra ona aşık oldum. Hayatımızı paylaşmak istediğimiz için evlendik.'Eşim Neslişah çok şahsına münhasır, benden farklı bir kişilik. Bu bizi besliyor. Beraber vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz.Aşk harika bir his. Kendinizi tamamlanmış hissediyorsunuz. Aşıkken şu an olduğum adam gibi oluyorum.'' dedi.

"Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filminin müziği beğenildi!

İLİŞKİLİ HABER

"Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filminin müziği beğenildi!
Türkiye güzeli Aslıhan Karalar film için tesettüre girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye güzeli Aslıhan Karalar film için tesettüre girdi!
Jason Statham bugün 52 yaşında!

İLİŞKİLİ HABER

Jason Statham bugün 52 yaşında!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

fransa aam 4 yıl önce

keske herkes boyle engin altan kardesim gibi dusunse herhale turkiye de iç baris saglanir ve insanlar daha mutlu olurlardi engin kardesime ve yengemize butun ailesine selamlar

Ömer 4 yıl önce

Iç savaş mı var ki iç barış olsun, gezici Enginden bahsediyorsunuz