Berdan Mardini'den yeni şarkıya yeni imaj

Ünlü sanatçı Berdan Mardini, hakkında yapılan türkücü benzetmesine tepki gösterdi. Mardini, 'Doğuluyuz diye türkücü diyorlar.' dedi. Mardini, Reynmen hakkında da dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Son olarak 'Tribin Olurum' şarkısını yayımlayan ünlü şarkıcı Berdan Mardini, yeni çıkaracağı şarkısı için imaj tazeliyor. Fit bir görünüme girmeyi amaçlayan Mardini, haftanın 4 günü boks yapıyor.

berdan mardini

berdan mardini

Mardini, "Spor olmazsa olmazım. Hem sağlık açısından hem de görsel açıdan iyi olmak zorundayım. Şimdiden beş kilo verdim." açıklamasını yaptı.

RAP MÜZİĞE YEŞİL IŞIK

Tribin Olurum adlı yeni bir şarkı yayımlayan ünlü şarkıcı Berdan Mardini, hem kendisine türkücü denmesine hem de son dönemlerde adından sıkça söz edilen Reynmen ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mardini'nin açıklamaları şu şekilde:

reynmen

reynmen

“Herkes bu piyasada nasibini yer. Benim yaptığım müzikle alakası dahi yok ama benim çocuklarım da Reynmen’i dinliyor. Ben takdir ediyorum, başarılı buluyorum.”

Mardin'e son dönemlerde Reynmen gibi isimlerle yükselişe geçen rap müzik ile ilgilenir mi diye soruldu. Mardin'i şu yanıtı verdi:

berdan mardini

berdan mardini

“Doğuluyuz, kara kaşlı kara gözlüyüz diye hemen türkücü diyorlar. Oysa ben her türde şarkı okuyabilen bir sanatçıyım. ‘Senden Çocuğum Olsun İstiyorum’ türkü mü Allah aşkına? Fantezi de, pop da söylerim.” 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

 

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğu mu bırakıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğu mu bırakıyor?

BİR YORUM YAPIN 8

Osman Numan 4 yıl önce

Bak Küçük Emrah da arabeski bırakıp pop yapayim dedi.. ve bitti.. Ne isen o ol...

uCube 4 yıl önce

Reynmen'i zaten çocuklardan başka dinleyen var mı? ;))) Normal olarak kitlesi de odur. Başka türlü nasıl tıklatacak, büyükler nereden bilir reynmen ne yapıyor, ne ediyor. ;))

Toplam 2 beğeni

Y güney 4 yıl önce

Mahsun gibi sinemaya atıl

Toplam 1 beğeni

zırtoooo 4 yıl önce

türkücü olmak ayıp mı laaaaavvv

Toplam 2 beğeni

vatandaş 4 yıl önce

Senden çocuğum olsun nedir ya Allah aşkına. Zaten başka şarkın da yok, sonra yok şöyle yok böyle. Bırak arkadaşım bu lafları, icraat göster

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun