Jessica Alba: Kurtarılan kız değil örümcek adam olmak istedim!

L.A.’s Finest adıyla ekranlara uyarlanan polisiye dizisinde rol alan ünlü oyuncu Jessica Alba, “Ne kadar çok erkek polisiyesi var. Neden kadınlar aksiyon yapamasın?” sözleriyle kadın oyuncuları aksiyon tarzı filmlerde oynamaya teşvik etti. İşte, haberin ayrıntıları...

Bad Boys serisi L.A.’s Finest adıyla erkanlarda yayınlanmaya başladı. Polisiye komedi dizisinin başrol oyuncusu olan Jessica Alba, kadın olarak oynadığı bu aksiyon dizisi hakkında, “Ne kadar çok erkek polisiyesi var. Neden kadınlar aksiyon yapamasın?” ifadesinde bulundu.Aynı zamanda kadın meslektaşlarına teşvik edici bazı açıklamalara yer verdi.

Jessica Alba

Jessica Alba

Alba,“Erkekleri yeterince izlemedik mi! Bad Boys, Lethal Weapon, Men in Black... Ne kadar çok erkek polisiyesi var. Neden kadınlar aksiyon yapamasın? Neden kadın rolleri belirli kalıplarda olsun?" şeklinde akıllarda yer eden soru yöneltti.

Jessica Alba haberleri

Jessica Alba haberleri

Gişe rekoru kıran Örümcek Adam filmi ile alakalı,“Çocukluğumdan itibaren bu kalıplara karşıydım. Top Gun’da kız olmak istedim mesela. O uçakları kaldıran, uçuran kadın olmak istedim. Örümcek Adam tarafından kurtarılan kız değil, Örümcek Adam olmak istedim” açıklamasıyla hayranlarına ve meslektaşlarına cesaret verici ifadeler kullandı.

Jennifer Lopez'e Alex Rodriguez'den Porsche hediyesi!

İLİŞKİLİ HABER

Jennifer Lopez'e Alex Rodriguez'den Porsche hediyesi!
Ed Sheeran sonunda köyünü kurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Ed Sheeran sonunda köyünü kurdu!

BİR YORUM YAPIN 0