Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik'ten Koronavirüs paylaşımı!

Eski oyuncu ve Gamze Özçelik'in kız kardeşi olan Meltem Özçelik, Instagram hesabında koronavirüs paylaşımında bulundu.

Çin, İran, Irak, Fransa, Polonya, Hollanda, Endonezya gibi ülkelerden sonra Türkiye'ye de sıçrayarak tüm Dünyayı sararak etkisi altında bırakan Koronavirüs, pek çok vatandaş üzerinde büyük bir paniğe sebep olarak kısa zamanda tedbirler almalarına ve kendilerini eve kapatmalarına sebep oldu. Ne yazık ki Türkiye'de de giderek artan Koronavirüs vakaları sonrasında Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca, 14 gün kuralını kamuoyuna bildirmişti. Kendini hayır işlerine adayan tesettürlü Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik ise gündem ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Bir virüsün insan hayatını ne denli etkileyebileceği Allah (c.c) tarafından gözler önüne serildiği hikayesinde şu story'i paylaştı:

'' İnsanlar kendini kapar oldu. Batı'dan kaçar oldu. Temizlenir oldu. Saçma sapan temaslardan korkar oldu. Herkesin kibrini kesmek, gözle dahi görülmeyecek bir virüsle sağlanır oldu. Kalabalık toplanma mekanları kapanır oldu. Hmmm... Allah için ne kadar kolaymış dünyayı dize getirmek. Subhanallah!''

ALLAH BİZDEN ALMASIN BU DELİLİĞİ!

Tesettürlü Zeynep Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik'in sosyal medyada Instagram hesabında yayınladığı gönderi hayranının kurtuluşuna vesile oldu. Instagram'ın hikayesinde ''Bi dünya malı serilse, bi yanda bir kulun daha kurtuluşu olsa vallahi bir kulun daha kurtuluşundaki manevi hazzı değişemeyiz Elhamdülillah. Allah bizden almasın bu deliliği.'' paylaşımına takipçisinden şu yorum geldi:

meltem özçelik

meltem özçelik

GAMZE ÖZÇELİK'İN KIZ KARDEŞİ MELTEM ÖZÇELİK KİMDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

MELTEM ÖZÇELİK'TEN DEĞİŞİMİNİ ANLATAN GÖNDERİ!

Instagram hesabında maneviyat yükseltici huzur dolu paylaşımlarda bulunan Zeynep Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik, geçmişten bugüne dek uzanan değişimini  gönderide şu şekilde bahsetti:

''Allah dostlarıyla oturursun da üzerine başka bir hal gelir ya, sen de şaşırırsın nasıl değiştiğine. İşte bil ki o hal o meclisten bir esintidir aslında. Sen orada mahcup bir cocuk gibi ol. Sakın kendine ait olmayan bu hal ile baskasina tepeden bakma.''

Meltem Özçelik kimdir? Meltem Özçelik

Meltem Özçelik kimdir? Meltem Özçelik

TEMİZLİKÇİ BABAYI VE KIZINI PAYLAŞMIŞTI...

Sosyal medya hesaplarında karşımıza çıkan koca yürekli temizlikçi baba ile Urfalı kızının arasında geçen diyalog gündeme oturmuştu. Kızının mahcup olmaması için mesleğini söylememesini isteyen babanın cevabına karşılık kızının sergilediği davranış herkes tarafından takdir görmüştü. Güzel yürekli baba ile kızın diyoloğunun olduğu paylaşım ünlü isimlere kadar yayıldı.

Tesettürlü Zeynep Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik, Instagram hesabından konuyla ilgili şu gönderiyi yayınladı:

temizlikçi baba ile kızı

temizlikçi baba ile kızı

Zeynep Gamze Özçelik'in kız kardeşi Ayasofya'da! Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik kimdir

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Gamze Özçelik'in kız kardeşi Ayasofya'da! Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik kimdir

BİR YORUM YAPIN 50

Melike 3 yıl önce

Canı veren Allah alan da Allah tir.Şüphesiz kulluğunu yerine getiren ve gece gündüz yanlış yoldakileri döndürmeye çalışan manevi bir katman vardır bu katman Allah in da izniyle Adiyaman onderleri tarafından da saglanmistir .Allah dostlarına daha yüzyüze gelmemiş konuşmamış yalan yanlış bilgilerle kötü söz söylemek ve öyle göstermeye calisan insanlara Allah ya bu dünyada yada öbür dunyada üzerine gereken azabı verecektir.Uyanin yanlış bilgilerle kâfir olmayın .

Hasanbb 4 yıl önce

Bunların samimi olduğuna inanmıyorum. Nokta

Samimi 4 yıl önce

Sen nekadar samimi isen hayatta Karşındakini de o derece samimi görürsün. NOKTA

Osman 4 yıl önce

Allahım milletimizi kovulmuş şeytanın şerrinden şeytana uyanların şerrinden görünen görünmeyen her türlü mahlukatın şerrinden korusun. Amin

Toplam 15 beğeni

yorumcu 4 yıl önce

Bence kişilere takılıp kalmayalım, bir Allah dostu geçti cümlede, evet gerçek mürşitleri bulup, biat edelim inşaallah, Ad8yamanda var mesela!

Toplam 12 beğeni

Efe 4 yıl önce

Evet haklısın adiyamandaki tuzağa düşmemek gerekir

Toplam 1 Beğeni

kurtoğlu 4 yıl önce

Komiksiniz ya. Adıyamandaki adamla bir kere bile oturup konuşamamışsındır bence. Buna rağmen kendi kendinizi aslı astarı olmayan hurafelerle gazlayarak insanları büyütüyorsunuz. İmanın tadı aracısız Allahı tanımaktır. Bir elma bin mürşitten daha kısa mesafe aldırır..

Toplam 7 Beğeni

zabit 4 yıl önce

Tespitleriniz gerçekten dikkat çekici. Özellikle peygamber Efendimiz s.a.v gelmiş ve geçmiş durumları ve gelecek durumları yasanilacak ahlaki cokuslerin maalesef her felakete yol açacağını bildirmistir

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun