Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, tekne kazası geçirdi

Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal'ın kızı Ezo tekne kazasıyla herkesi korkuttu.

Efsane oyuncu Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, gezi dönüşü teknede kaza geçirdi.  "Kazayı yara almadan atlatmamız büyük bir mucizeydi" diyen Ezo Sunal kazadan görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı.

kemal sunalın kızı

kemal sunalın kızı

Sunal, kaza sonrası teknede oluşan hasarların görüntülerini paylaşıp, şunları söyledi:

"Dün akşam korkunç bir deneyim yaşadım. Dün o şokla tam idrak edememişim, şimdi bir daha düşününce ne kadar ucuz atlattığımızı anladım. Şöyle özetleyeyim; çok sevdiğimiz aile dostlarımızın oğlu Deyvi'nin barmitzvah törenine katılmak için Büyükada'ya gittik."Tören harikaydı, sıcacık bir ailenin dostluklarına şahit olduk, gençlerin hazırladıkları dans ve gösterileri keyifle izledikten sonra eve dönmek için 4 kişi deniz taksiye bindik. Gecenin güzelliğinden bahsediyorduk. Keyfimiz yerindeydi."

ezo kaza geçirdi

ezo kaza geçirdi

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ;

Buse Varol'dan oğlu Burak bebeğe duygu dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan oğlu Burak bebeğe duygu dolu sözler!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

soze 4 yıl önce

vardır bir hayır! anlayabilene!

Toplam 2 beğeni

Adalet 4 yıl önce

barmitzvah ne demek anlayan var mı.

Toplam 4 beğeni

yazık ya! 4 yıl önce

Neden insanlarımız bu kadar islamiyetten uzaklar. Allahım, ahir zamanın fitnelerinden sana sığınıyorum. Çocuklarımızı koru.Bizlere islamiyeti yaşamayı nasip et.

Toplam 15 beğeni

dddd 4 yıl önce

gavur adetlerinin reklamını yapıyor.

Toplam 12 beğeni

AKINCI 1453 4 yıl önce

....ama bir müslüman cocuk bülug cagina geldim diye yakinlarini davet etse ve kurani kerimden ayetler okuyup iki rekatta namaz kilsa yobaz ilan edilip ailesi hakkinda sorusturma acilir.yahudi cocugun tevrattan bölümler okuyup ben yahudilige sadik kalacagim diye ayin yaptigini nicin acikca yazmiyorsunuz ? ? ? asil haber bu olmali kaza degil ! ! !

Toplam 21 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun