Burcu Esmersoy ve Berk Berk Suyabatmaz anlaşmalı boşandı!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz çiftinin boşanacakları haberleri herkesi şaşırtmıştı. Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz anlaşmalı bir şekilde boşandı.

Magazin gündeminde bir süredir anlaşamadıkları için boşanacakları konuşulan sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz'ın anlaşmalı bir şekilde boşandı. Geçen sene New York’ta evlenen Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz'ın duruşması sadece 10 dakika sürmesi adeta herkesi şaşkına uğrattı. 

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz

Çift gülerek adliyeden ayrıldı.

İKİMİZ DE DAVA AÇMAYACAĞIZ

İstanbul 13. Aile Mahkemesi’nde dün sabah görülen duruşmaya Esmersoy ve Suyabatmaz avukatlarıyla katıldı. Esmersoy, hakiminBoşanmak istiyor musunuz?” sorusu üzerine “Boşanma konusunda anlaştık. Mal paylaşımı, maddi-manevi tazminat ve nafaka talebimiz yoktur” dedi.

burcu esmersoy

burcu esmersoy

NE OLMUŞTU?

Boşanma kararı kesinleştikten sonra Esmersoy, Habertürk yazarlarından Esin Övet'e "Ben başka bir kadını hiç hissetmedim Esin. Başka bir erkek söz konusu bile olamaz. Çocuk meselesi hiç tartışma konumuz olmadı. Yani kısacası bunların hiç biri değil Esin olmadı, yürümedi. Birbirimizi yıpratmaya gerek yok' dedi" şeklinde açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. Haberlerin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Burcu esmersoy Berk Suyabatmaz ile evleri ayırmaya karar verdi. Esmersoy'un, Sarıyer'de yeni bir daire baktığı öğrenildi.

burcu esmersoy boşandı

burcu esmersoy boşandı

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Beste Kökdemir 'Her Yerde Sen' dizisine dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Beste Kökdemir 'Her Yerde Sen' dizisine dahil oldu

BİR YORUM YAPIN 0