Çağatay Ulusoy'a ne oldu? Kilolu halleri hayranlarını şaşırttı...

Son olarak Yeşilçam dizisiyle kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, set biter bitmez yine gözlerden uzaklaştı. Hayranları tarafından merak edilen Ulusoy, aylar sonra ilk kez görüldü. Yakın arkadaşı Avatar Atakan'ın story paylaşımında ortaya çıkan oyuncunun kiloları şaşkınlığa neden oldu.

Çağatay Ulusoy'un kilo ve imaj değiştirme hızına yetişilmiyor. Her projede bambaşka biri olan  ve sürekli olarak imaj yenileyen Ulusoy'un son hali ise deşifre oldu. Survivor All Star kadrosuna yeniden dahil olan Çağan Atakan Arslan, Mustafa Mert Koç ve Çağatay Ulusoy ile bir araya geldi. Yakın arkadaşlar o anı sosyal medyada paylaştı. En çok dikkat çeken durum ise Ulusoy'un kilolu hali oldu. Hayranları acaba "yeni bir proje mi geliyor?" şeklinde yorumlar yaptı. 

çağatay ulusoyun son hali

çağatay ulusoyun son hali

DERGİ KAPAĞI NEFES KESTİ!

Kağıttan Hayatlar'daki performansıyla gündem olmaya devam eden Çağatay Ulusoy, ekranlara Yeşilçam dizisiyle dönecek. Ulusoy, yayın hayatına Blu Tv'de başlayacak olan dizi için imaj değiştirdi. Yeni imajıyla GQTurkiye dergisine röportaj veren yakışıklı oyuncunun tarzına beğeni yağdı. Bir ay içinde 3 defa imaj değiştiren Ulusoy'un başarısı taktir topladı.

dergi kapağına verdiği poz

dergi kapağına verdiği poz

6 MİLYONLUK LÜKS!

Ekranların en çok sevilen oyuncularından biri olan Çağatay Ulusoy, dizi ve reklam filmlerinden elde ettiği kazancı gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Oyuncunun, yatırım amaçlı İzmir Çeşme’de tek kat üzerine inşa edilmiş müstakil villa satın aldığı iddia edildi. Ulusoy’un, yeni evi için 6 milyon TL ödediği öğrenildi. Oyuncu, 4 artı 1 havuzlu villasını baştan aşağı yeniledikten sonra satışa çıkaracak.

ÇAĞATAY ULUSOY AVRUPA'YA AÇILIYOR!

Oyuncu Çağatay Ulusoy ticaretteki başarısını da kanıtladı. Karadeniz çaylarıyla ürettiği soğuk çayın satışları ABD'de iyiye gitti. Bunun üzerine genç oyuncu çay üretimine Avrupa'da da devam edecek. Tam not alan çayı neredeyse tüm market raflarında yerini aldı. 30 yaşındaki genç ve yakışıklı oyuncu Teakina adındaki soğuk çay üretimi ile Türkiye'nin çayını da tanıtmış oldu. İngiltere'nin başkentinde başlayacak olan satışından sonra Ulusoy, Türk kültürünün vazgeçilmezlerinden biri olan Türk kahvesi ve lokumu içinde yeni bir ticarete atılacak. 

KIVANÇ TATLITUĞ'A KOMŞU OLACAK!

Oyuncu Çağatay Ulusoy, ev almaya karar verdi. En yakın dostuna yakın evlere bakan Ulusoy, Zekeriyaköy'deki villasına ödediği kiradan kurtulmak istediğinden böyle bir karar aldığı öğrenildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kermerburgaz'daki evine yakın evlere bakan Ulusoy'un 5 milyon TL gözden çıkardığı ortaya çıktı. 

geçtiğimiz yaz bodrumda beraber tatil yaptılar

geçtiğimiz yaz bodrumda beraber tatil yaptılar

BALIK TUTKUNU ÇAĞATAY!

Uzun süredir gözlerden uzak durmaya çalışan yakışıklı oyuncu, yaz boyunca denizlerde vakit geçirdi. Dalmayı çok seven Ulusoy yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birçok balık yakalandı. Sezon kapanmasına rağmen denizden dönmeyen Ulusoy, o anlara dair sosyal medyada yeni bir paylaşımda bulundu.

çağatay ulusoy tutuğu balığı sosyal medyadan paylaştı

çağatay ulusoy tutuğu balığı sosyal medyadan paylaştı

Oscar ödüllü Parazit filminde oynayan Park So-dam kansere yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Oscar ödüllü Parazit filminde oynayan Park So-dam kansere yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 1

seçkin 2 yıl önce

deniz balığı değil göl balığı bu :) barajda tutmuştur :)

Toplam 1 beğeni