Bülent Serttaş şehit haberini alınca konserini iptal etti

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, Hatay'da vereceği konserini şehit haberi üzerine iptal etti. Ünlü türkücü, "Bize eğlenip türkü söylemek değil, şehidimizin acısını yaşayıp paylaşmak düşer." dedi.

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, bir festival kapsamında konser vermek için Hatay'a gitti. Serttaş, şehit haberinin gelmesi üzerine konserini iptal etti. Sanatçı, "Bize eğlenip türkü söylemek değil, şehidimizin acısını yaşayıp paylaşmak düşer." açıklamasında bulundu.

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde görev yapan ve zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit düşen Hataylı Özel Harekat Polisi Ali Uçar'ın şehadet haberini aldığı anda bu kararı veren Serttaş, "Gecesini gündüzüne katarak bizlerin rahatça uyuyabilmesi için toprağa düşen bu canlar henüz toprağa bile verilmemişken, bize burada eğlenip türkü söylemek değil, şehidimizin acısını yaşayıp paylaşmak düşer. Hatay'ımızın, tüm milletimizin başı sağ olsun. Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. İnşallah ileriki bir tarihte tekrar sizlerle bir araya gelip sevincinize ortak olurum." açıklamasında bulundu.

bülent serttaş

bülent serttaş

Sertaş, şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından Hatay'dan ayrıldı.

Tarkan otele yerleşiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan otele yerleşiyor!

BİR YORUM YAPIN 20

Erkan 4 yıl önce

Agzina yüregine saglik Sanatci duyarliligi budur iste

Vatan 4 yıl önce

Helal sana be adam.

Gokhan 4 yıl önce

Adamsin bulent abi

ökkeş 4 yıl önce

adamlık bu işte tebrik ederim gerçek sanatçı bu işte saygı duyulacak sanatçı da bu değerlerimize sahip çıkıp duygularımıza ortak olmuştur saygıyı hak eden budur . ağlama zaman ı gülen kesinlikle bizden değildir

Toroslu 4 yıl önce

Sen bir başkasın koco yürekli insan

Yorumların Tümünü Okuyun